vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

S-au întors acasă

Echipa condusă de Gheorghe Mulţescu a revenit pe plaiuri mioritice după ce vineri şi-a încheiat cantonamentul din Malta, un stagiu care s-a dovedit reuşit pentru trupa craioveană, care a strălucit în jocurile amicale de pe tărâm maltez, înregistrând cinci victorii şi o singură remiză. La întoarcerea acasă, formaţia din Bănie a fost aşteptată pe Aeroportul Otopeni de către un grup de fani olteni ce au venit să-şi susţină echipa chiar de la primii paşi puşi din nou pe pământ românesc. De astăzi, craiovenii vor intra pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru a doua parte a campionatului, care va reîncepe la finalul săptămânii. CSU Craiova va întâlni în primul meci oficial al anului FC Voluntari, pe stadionul Extensiv din Bănie, meciul fiind programat sâmbătă de la ora 14.00. Comportamentul echipei pe parcursul stagiului de pregătire, precum şi întăririle pe care conducerea clubului oltean le-a adus lotului, l-au convins pe antrenorul Gheorghe Mulţescu că formaţia craioveană are foa necesară să se bată la titlu.

Avem un lot foarte bun, jucătorii care au venit sunt de mare calitate, aşa că nu ne pripim dacă spunem că ne vom lupta pentru campionat. Viitorul şi Steaua sunt echipe puternice, dar şi Craiova are un lot competitiv. În plus, omogenitatea este un atu de partea noastră”, a declarat Mulţescu la întoarcerea în ţară, conform digisport.ro.

Constantinescu şi Sima, în vederile lotului naţional

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei doi componenţi ai formaţiei U17 de la CSU Craiova se află astăzi la Buftea pentru o probă de selecţie a lotului naţional. Sorin Sima şi Raul Constantinescu vor lua parte la un joc de selecţie în urma căruia antrenorii federali îşi vor forma o părere despre jucătorii ce prezintă potenţial pentru a fi cooptaţi în cadrul echipei naţionale U17.

Juniorii merg în cantonament

Grupele de Elite U17 şi juniori D ale clubului craiovean se vor pregăti în perioada 1 – 11 februarie într-un cantonament la Băile Herculane. Cele două formaţii de juniori ale Craiovei vor disputa şi câteva jocuri amicale în cadrul stagiului centralizat, după cum urmează:

3 februarie (Timişoara):

Ora 13: Electrica Timişoara (jun. D) – CSU Craiova (jun. D)

Ora 14: Poli Timişoara (U19) – CSU Craiova (U17)

7 februarie (Arad)

Ora 14: UTA Arad (U17) – CSU Craiova (U17)

9 februarie (Reşiţa)

Ora 13: Școlar Reşiţa (U19) CSU Craiova (U17)

Ora 15: Școlar Reşiţa (jun. D) CSU Craiova (jun. D)

11 februarie (Moldova Nouă)

Ora 11: CS Moldova Nouă (Liga 4) – CSU Craiova (U17)

Ora 13: CS Moldova Nouă (jun. D) – CSU Craiova (jun. D)

Politica