vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au defilat în Capitală

Înainte de disputa de mâine din Liga Campionilor, voleibaliştii craioveni s-au încărcat cu energie printr-o victorie în campionat, obţinută sâmbătă în deplasarea efectuată pe terenul lui CSM Bucureşti. SCM U Craiova a trecut lejer de formaţia bucureşteană cu scorul de 3-0, după ce s-a impus în primul set cu 25-19, în actul secund cu 27-25 şi a concretizat victoria în setul trei de o manieră categorică, 25-14. Este a zecea victorie de trei puncte pentru echipa craioveană în acest campionat şi un rezultat care o ajută moral să abordeze pozitiv partida de marţi cu Azimut Modena, ce va avea loc în Sala Polivalentă din Craiova.

O victorie meritată în urma unui meci în care jucătorii au respectat întru totul planul tactic. Au jucat exact,  la rezultat, şi ne-am îndeplinit obiectivul propus pentru acest meci. Toţi jucătorii au evoluat foarte bine şi trebuie să remarcăm că în lipsa lui Cristian Bartha, Andrei Georgescu s-a achitat bine de rolul pe care îl are în echipă. Felicitări băieţilor pentru atitudine şi dăruire şi îi aşteptăm pe iubitorii sportului din Bănie, marţi, la ora 19:00, la meciul de Liga Campionilor contra italienilor de la Modena!”, a declarat antrenorul echipei craiovene, Dănuţ Pascu.

În pofida victoriei de la Bucureşti, Craiova rămâne tot pe locul cinci în clasament, şi ocupanta locului patru, Tricolorul Ploieşti, impunându-se în etapa din weekend.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fetele lui Săvoiu nu se despart de înfrângeri

Echipa feminină de volei îşi continuă seria de eşecuri în campionat, adăugându-şi în cont încă un rezultat negativ. Craiovencele au cedat în jocul de pe teren propriu, de sâmbătă, cu Unic Piatra Neamţ, scor 3-0 (25-11, 25-20, 25-19).

Este unul dintre puţinele meciuri în care fetele şi-au respectat cel puţin 80 la sută din sarcini. Sunt aceleaşi greşeli la preluare, nu avem forţă în atac. Nu am ce să le reproşez fetelor, se pregătesc foarte bine, nu mai că atât se poate”, a declarat antrenorul voleibalistelor craiovene, Daniel Săvoiu.

 

Articolul precedent
Articolul următor

Politica