luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mehedințean cercetat pentru infracțiuni la regimul rutier

Poliția Mehedinți prezintă opiniei publice cazurile rezolvate, cele mai recente. La de 20.01.2017, ora 1210, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat un bărbat de 46 ani, din sat Jidoştiţa, comuna Brezniţa-Ocol, judeţul Mehedinţi, ce a condus pe strada Calomfirescu din municipiul Drobeta Turnu Severin un autoturism, înmatriculat în Franţa, provocând un accident de circulaţie soldat doar cu pagube materiale. La solicitarea documentelor pentru control, conducătorul auto a prezentat o poliţă de asigurare obligatorie falsă, iar certificatul de înmatriculare emis de autorităţile franceze avea aplicat în fals timbru I.T.P. .
Pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, precum şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 334 aliniatul 4 din Codul Penal.

Cercetat pentru furt

La data de 21.01.2017, ora 11:18, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată telefonic de către un bărbat în vârstă de 34 ani, din Drobeta Turnu Severin, agent de securitate la o societate comercială din municipiu, cu privire la faptul că, în timp ce efectua serviciul în cadrul societăţii comerciale, de pe bulevardul Aluniș, a surprins și reținut o persoană care a sustras bunuri din unitate și a încercat să părăsească incinta acesteia fără a achita contravaloarea bunurilor.
La fața locului s-a deplasat patrula de ordine publică din cadrul Biroului Ordine Publică al Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin care a identificat un bărbat în vârstă de 52 ani, din comuna Breznița-Ocol, județul Mehedinți, asupra căruia au fost găsite bunurile sustrase(pânză circular).
Prejudiciul a fost recuperat și restituit unității, pe numele persoanei în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La volan, sub influența băuturilor alcoolice

La data de 21.01.2017, ora 21:20, poliţiştii Biroului Rutier al Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, au oprit un autoturism, pe strada Cicero intersecţie cu bulevardul Mihai Viteazul, condus de un bărbat în vârstă de 34 ani, din Drobeta Turnu Severin, ce a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest Drager a rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat

La data de 21.01.2016 ora 1140, poliţiştii din cadrul formațiunii rutiere Strehaia au depistat un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Budeasa, județul Argeș, în timp ce conducea pe str. Republicii din orașul Strehaia, un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu, având termenul de valabilitate al autorizației de circulație expirat din data de 19.01.2017.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

spot_img
spot_img

Politica