joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un om extrem de dur a ajuns la comanda Poliției Locale Severin

Comisarul-șef în rezervă, Emanuel Gîrlea, un polițist crescut și iubit de chestorul în rezervă din PSD Mehedinți Doru Dumitrescu revine în atenția opiniei publice prin înscăunarea la comanda Poliției Locale Severin. Când a fost șeful echipajului de mascați din IPJ Mehedinți comisarul-șef Emanuel Gârlea îi dădea cu burta de pământ pe toți golanii și scandalagiii din județ! Toți îi știau de frică, nu mișca unul în front! Așa s-a dus buhul că Gîrlea e un om dur. Și chiar e! Cu toți cei care îl enervează și calcă strâmb…

Gata, se dă milităria jos din pod la Poliția Locală Drobeta Turnu Severin! Un om foarte dur a preluat comanda instituției, în urma unui concurs organizat de primărie. În cauză este vorba de Emanuel Gîrlea fost om de afaceri în Drobeta Turnu Severin, pensionat în floarea vârstei cu gradul de comisar-șef din cadrul Ministerului Administrației și Internelor, unde a deținut funcții și relații mari. Comisarul-șef în rezervă Emanuel Gîrlea a lucrat o bună bucată de vreme în cadrul IPJ Mehedinți. El este unul dintre ofițerii de poliție crescuți și iubiți de chestorul Doru Dumitrescu, acesta din urmă fost secretar de stat în cadrul MAI, în prezent consilier județean PSD Mehedinți. Când Doru Dumitrescu se fla la conducerea IPJ Mehedinți, iar în județ existau bătăi mari prin comune ori alte fapte cu violență, Emanuel Gîrlea rezolva toate aceste cazuri cât ai clipi. El se afla la comanda echipajelor de mascați din DPIR Mehedinți alături de alt polițist la fel de dur, comisarul-șef Cornel Dinuț. Ei bine, prin astfel de fapte, dar și prin altele, s-a dus ,,buhul” că Emanuel Gîrlea, șeful mascaților, e un om dur. Dur cu hoții și scandalagiii, nu cu cei ascultători și cuminți.

Gîrlea, un om pragmatic și de acțiune rapidă

Policlinica Buna Vestire Craiova

Emanuel Gîrlea a fost învestit în funcţia de director al Poliţiei Locale Drobeta Turnu Severin. Postul era vacant de mai bine de un an după ce Nicolae Micşoniu s-a retras din funcţie. Experienţa lui Gîrlea poate fi un plus pentru revigorarea şi consolidarea poziţiei poliţistului local în municipiul Drobeta Turnu Severin, dată fiind experienţa acestuia în cadrul structurilor militare ale Ministerului Afacerilor de Interne. Emanuel Gîrlea a promovat concursul organizat de Primăria Drobeta Turnu Severin şi a depus jurământul de credinţă în cadrul unei ceremonii la care au participat toţi agenţii poliţiei locale Drobeta Turnu Severin, dar şi primarul Severinului, Marius Screciu. Emanuel Gîrlea are o vastă experienţă în structurile militare din subordinea Ministerului Afacerilor de Interne. Consolidarea poziţiei şi a rolului poliţistului local în Drobeta Turnu Severin, precum şi transparentizarea activităţii instituţiei, se numără printre priorităţile mandatului lui Gîrlea, recunsocut pentru transparenţa de care a dat dovadă şi pe perioada în care activa în structurile Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi.,,Eu mi-am început activitatea aici, în Drobeta Turnu Severin şi am lucrat în aproape toate domeniile de activitate ca poliţist, de la circulaţie, la pază şi ordine, intervenţii rapide, judiciar, ajungând la inspector şef la poliţia de frontieră din Caraş- Severin. Aş vrea ca experienţa pe care am căpătat-o să v-o împărtăşesc şi dumneavoastră”, a declarat Emanuel Gîrlea.
Postul de director al poliţiei locale Drobeta Tunru Severin a rămas vacant după ce fostul comandant, Nicolae Micşoniu s-a retras din funcție . Adjunctul lui Manuel Gîrlea va fi în continuare Gheorghe Sfinţescu, cel care a asigurat interimatul funcţiei până la ocuparea definitivă prin concurs, adjunct și pe vremea lui Micșoniu.

Politica