marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

16 localități din Dolj și Gorj, fără apă potabilă aproape două zile

Compania de Apă Oltenia anunță, printr-un comunicat de presă, întreruperea alimentării cu apă potabilă în localitățile de pe traseul conductei de transport de apă potabilă Izvarna-Craiova. Apa va fi oprită de miercuri, 18 ianuarie, de la ora 9:00, până joi, 19 ianuarie, la ora 24:00, pentru remedierea unei avarii la conducta amintită, produsă în comuna Plopșoru, satul Olari, județul Gorj, la intersecția DN6 cu Drumul de exploatare minieră Urdari.
Din cauza adâncimii foarte mari de pozare, se va interveni pe interiorul conductei de transport. Concomitent, se vor executa și alte lucrări de întreținere și reparații pe toată lungimea traseului conductei.

Apa potabilă, oprită în 16 localități din Gorj și Dolj

Astfel, în județul Gorj se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în localitățile Tismana, Godineşti, Ciuperceni, Câlnic, Teleşti, Rovinari, Bâlteni, Plopşoru, Brăneşti și Ţânţăreni. În județul Dolj, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în localitățile Filiaşi, Brădeşti, Coţofenii din Faţă, Almăj, Işalniţa și în Coțofenii din Dos. În Craiova, apa potabilă va fi furnizată în regim normal, fără restricții.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Compania de Apă Oltenia roagă utilizatorii de apă potabilă din localitățile menționate să-şi asigure rezerve de apă potabilă pentru nevoile curente. Totodată, prin laboratoarele de analiză a apei potabile, Compania de Apă Oltenia va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului public de distribuție.
„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere”, a mai transmis Compania de Apă.

Politica