sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A încercat să intre în Spitalul de Urgență Craiova cu un cuțit cu lama de 34 de centimetri

Un tânăr de 23 de ani, din comuna doljeană Breasta, a fost depistat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, după Revelion, în jurul orei 7:00, cu un cuțit de o mărime impresionantă, în timp ce se îndrepta către agenții de pază din incintă.

Conform reprezentanților Grupării de Jandarmi Mobilă „Frații Buzești” Craiova, Cosmin E., de 23 de ani, din Breasta, susținea că a venit la spital după un prieten de-al lui care fusese tăiat la mână într-o altercație petrecută în comuna Breasta, după Revelion.

În jurul orei 7:00, tânărul s-a prezentat la spital și a vrut să intre în incintă după persoana respectivă, însă agenții de pază nu au vrut să îi permită accesul. Acesta s-a dus la mașină, ulterior întorcându-se la spital, și a fost văzut de către jandarmii care au o misiune permanentă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, în timp ce se îndrepta către agenții de pază cu un cuțit cu lama de 34 de centimetri în mâna dreaptă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatului i s-au întocmit actele premergătoare de urmărire pentru săvârșirea infracțiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

Politica