vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Accident cu 3 morți pe DE70 la Butoiești

Un strehăian aflat la volanul unui microbuz a ațipit la volan și a pătruns pe contrasens lovind frontal o autoutilitară în care se aflau doi frați din Gorj, unul șofer altul pasager. În urma impactului dintre cele două mașini n-a scăpat nimeni cu viață. Toți 3 au murit pe loc. Și toți erau tineri…

Accident rutier cumplit, duminică dimineața, pe raza comunei Butoiești, județul Mehedinți, în urma căruia și-au pierdut viața pe loc 3 persoane. Paramedicii și ceilalți specialiști de pe 4 Ambulanțe sosite la fața locului din județele Mehedinți și Dolj nu au mai putut face nimic decât să constate decesul acestora. A fost nevoie de un echipaj de pompieri de la Serviciul Descarcerare pentru a scoate victimele diintre fiarele contorsionate: ,,Duminică dimineața, în jurul orei 5.53, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” a fost solicitat, prin apelul unic de urgenţă 112, să intervină la un accident rutier produs între un microbuz şi o autoutilitară pe DE 70, în localitatea Jugastru, comuna Butoieşti. La locul intervenţiei s-au deplasat trei echipaje din cadrul Pichetului de Pompieri Strehaia cu două autospeciale cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. La sosirea echipajelor, cele trei victime erau încarcerate. Pompierii au acţionat pentru descarcerarea victimelor, două dintre ele prezentând leziuni incompatibile cu viaţa. Celei de a treia victime i s-a acordat primul ajutor medical de urgenţă, efectuândui-se manevre de resuscitare. Din nefericire, aceasta a fost declarată decedată de medicul aflat la faţa locului. La intervenţie au mai participat o ambulanţă SMURD din cadrul I.S.U. Dolj şi trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, două din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi şi una din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dolj”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISUMehedinți, plt. major Raluca Târcă.

Moartea a venit pe 4 roți. N-a scăpat nimeni cu viață.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJMehedinți, agent șef Lidia Viziru, accidentul de la Butoiești s-a petrecut pe fondul oboselii la volan a șoferului microbuzului , un strehăian, care, la un moment dat, a pierdut controlul asupra volanului și a pătruns pe contrasens. Pe cealaltă bandă a drumului, circula regulamentar o autoutilitară condusă de un șofer din Gorj care se afla în mașină cu fratele său. Viteza dar și ceasul rău, au făcut ca în urma impactului frontal dintre cele două autovehicule să nu scape nimeni cu viață. Au murit pe loc șoferul strehăian de pe microbuz vinovat de tragedie, un bărbat de 34 de ani precum și cei doi frați din Gorj din autoutilitară, șoferul, un tânăr de 24 de ani și fratele lui , un bărbat în vârstă de 30 de ani. Toți trei era oameni tineri care avea toată viața înainte. Familiile lor sunt devastate de durere.

 

Politica