sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga a 4-a Dolj/ Işalniţa, set la 1 cu Dobroteşti

Gruparea Metropolitan Işalniţa are un start perfect de sezon. După un 3-2 la Segarcea în runda inaugurală, sâmbătă elevii lui Alin Gavrilă au reuşit un succes mult mai clar. 6-1 a învins Metropolitan pe Ajax Dobroteşti, formaţie nouă în prima ligă doljeană. Meciul nu a avut istoric pentru că gazdele întărite cu mulţi jucători care au evoluat sezonul trecut la Dunărea Bistreţ au câştigat fără drept de apel. La pauză scorul a fost 3-0, marcatori fiind Florin Cimpoieru (22) şi (26) şi Laurenţiu Tănasie (34). În repriza secundă, la 4 minute de la reluare Mircea Sgubin a punctat pentru 4-0, apoi în minutul 62 oaspeţii au avut o tresărire de orgoliu şi au marcat prin decarul Marius Urîtu. În ultimele 10 minute Badea (80) şi Socol (86), sărbătoritul zilei, de la 11 metri, au stabilit scorul final al unui meci în care publicul de la Işalniţa a văzut multe goluri, dar şi o formaţie care dacă se va mai întări, pentru că Lucian Scarlat şi Cimpoieru vor pleca la muncă în străinătate, va accede fără probleme în play-off şi ar putea avea un sezon de excepţie.

La Metropolitan au jucat: Iovănescu – Cebuc, Chiriţă, Goagă, Mateiţă – Tănăsie, Duculescu, Țucă, M. Sgubin, L. Scarlat – Cimpoeru. Au mai intrat Vladu, Socol, R. Badea şi Georgescu.

Oaspeţii, antrenaţi de Toni Popescu au jucat în teren cu: Puţoi – Fl. Ochea, Nica, Ivan, Cotelici – Ionescu, Al. Florea, Al. Tulbă, Inel, C. Bălan – Urîtu. Au mai evoluat Ungureanu şi Păduraru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot sâmbătă în etapa a doua din prima ligă doljeană s-au mai jucat partidele: Luceafărul Craiova – Arena Bulls Preajba 5-3, Unirea Leamna – Progresul Segarcea 0-2, Știinţa Malu Mare – Tractorul Cetate 2-2, Dunărea Calafat -Recolta Ostroveni 1-2, Știinţa Danubius Bechet – Viitorul Cârcea 0-2.

Politica