luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga a 2-a / Vâlcea, umilită la Târgovişte

Băieţii lui Jerry Gane nu au avut reacţie în faţa liderului Chindia.

Deşi au plecat cu optimism spre Târgovişte, vâlcenii de la CSM au avut o prestaţie lamentabilă în faţa unei echipe gazdă Chindia în mare formă în acest start de sezon. Chindia a pus stăpânire pe joc încă din start, iar Neguţ în două rânduri, Cherchez şi Ispas au trecut pe lângă gol.

Deschiderea scorului avea să se producă în minutul 40, când Liviu Mihai a ridicat o minge peste apărarea CSM-ului, iar Honciu, scăpat singur cu Muţiu, a trimis pe lângă acesta în poarta goală. La 15 minute de la reluare, gruparea din Zăvoi a rămas în inferioritate numerică, odată cu eliminarea lui Octavian Vasile. Acesta a pus talpa la un duel pentru minge cu Liviu Mihai, iar arbitrul Coza i-a acordat al doilea galben şi l-a eliminat pe mijlocaşul CSM-ului. Cel mai bun jucător al Chindiei, Cherchez a ieşit la rampă şi în repriza secundă, când după ce a hărţuit apărarea oaspete a reuşit o nouă dublă, după cea din jocul din etapa trecută de la Clinceni. Cherchez a reuşit să ducă scorul la 2-0 în minutul 73, atunci când după o pătrundere a lui Parghel a reluat din 6 metri. 10 minute mai târziu tot el stabilit rezultatul final la centrarea din dreapta a lui Parghel, nemarcat în 8 metri a reluat cu capul pe centru, Muţiu a respins în faţă tot până la Cherchez, care a reluat în plasă printr-un şut din 6 metri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma acestei victorii clare târgoviştenii au maxim de puncte şi sunt liderul ligii a 2-a, iar elevii lui Gane au coborât două locuri în clasament până pe 14, urmând ca etapa viitoare să joace la Clinceni, cu echipa locală Academica. Acest joc se va disputa duminică, de la ora 15.

La gazde, antrenorul Nicu Croitoru a folosit formula: Meilă – Dr. Pătru, Vătavu, Ispas, Martac – Parghel, Honciu, L. Mihai (76 Pencea), Cr. Stoica (72 Nisipeanu) – Cr. Neguţ, Cherchez (84 A. Neagoe).

Vâlcenii s-au bazat pe: Muţiu – Samson, Ct. Pîrvulescu, I. Neag, D. Dumitraşcu – Oct. Vasile, Piscanu (72 I. Marian), D. Stana (76 Ad. Cârstea), Fl. Pîrvu – Ceapă (65 Ov. Mihai), Bg. Geantă.

Politica