vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii a remizat la primul amical din Slovacia

Echipa gorjeană se pregăteşte de zor la Maribor, unde şi-a început deja şi seria jocurilor amicale. Pandurii a întâlnit, miercuri seara, într-o primă partidă de verificare echipa croată NK Osijek, în compania căreia a înregistrat un egal. Meciul s-a încheiat nedecis, cu o remiză albă, dar a fost un prilej bun pentru Pandurii să îşi testeze jucătorii într-un cadru organizat. De asemenea, a fost prima partidă condusă de la margine de la Petre Grigoraş, de la revenirea sa la formaţia gorjeană. Grig a mizat în primul unsprezece al echipe pe următorii jucători: Răzvan Stanca – Bogdan Unguruşan, Gordan Bunoza, Andrei Piţian, Florin Acsinte – Filip Mrzljak, Dan Nistor, Claudiu Voiculeţ, Valentin Muntean – Ioan Hora, Rodemis Trifu.  

În repriza a doua, antrenorul echipei Pandurii i-a trimis în teren pe: Lazar – Pleaşcă, David, Vasiljevic, Grecu, Răuţă, Hemidi, Pârcălabu, Buleică, Mărgărit, Predescu. Au mai jucat: Dănăricu, Trocan, Șendroiu, Dodoi şi Erdei. 

Preşedintele Narcis Răducan este mulţumit că a reuşit să îl readucă pe Petre Grigoraş la echipă, deoarece clubul nu se află într-o situaţie deloc bună, iar cum Grig a mai condus gorjenii de pe margine se va putea adapta repede la condiţiile actuale de la echipa din Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Din fericire am un acord verbal cu Petre Grigoraş să vină cu staff-ul său. Sper rapid să aibă loc reacomodarea lui, dar cred că se va întâmpla destul de repede ţinând cont de faptul că este un bun cunoscător al fotbalului gorjean. Este unul dintre cei mai spectaculoşi antrenori prin filozofia de fotbal pe care a imprimat-o echipelor sale. Grigoraş este un antrenor iubit la Târgu Jiu. Cred că este o decizie bună, ţinând cont şi de situaţia actuală a clubului. A contat şi faptul că el a avut rezultate bune în trecut cu Pandurii, pot spune chiar că a fost decisiv acest lucru în alegerea sa ca antrenor pentru următorul sezon”, a spus oficialul gorjean.

În continuare, Pandurii se va pregăti până la finalul cantonamentului la baza sportivă de la Maribor şi nu va mai efectua mutarea la Morasvke Toplice, aşa cum era programat iniţial.

Politica