vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Se alege preşedintele Consiliului Judeţean

Astăzi are loc prima şedinţă a noului Consiliu Judeţean (CJ) Gorj, şedinţă în care se va alege preşedintele CJ, precum şi cei doi vicepreşedinţi.

Social-democratul Cosmin Popescu este sus ţinut pentru funcţia de preşedinte al CJ Gorj, după retragerea lui Ion Călinoiu.

“Propunerea mă onorează, dar mă şi obligă pentru că sunt proiecte începute de domnul Călinoiu şi pe care le-a dezvoltat în continuare şi pe care trebuie să le duc mai departe”, a declarat Cosmin Popescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Unul dintre viceprimari ar urma să fie pesedistul Ciprian Florescu, iar cel de-al doilea va fi un membru ALDE. Propunerea liberalilor şi democraţilor este Ninel Muja.

Tot astăzi vor fi validate mandatele consilierilor jude ţeni. Deja, trei dintre noii aleşi s-au retras, notează radiotargujiu.ro, precizând că este vorba despre Ion Călinoiu şi Luis Popa, de la PSD, şi senatorul Dian Popescu, de la ALDE, dar şi că se va retrage, de asemenea, şi primarul Florin Cârciumaru care a obţinut o funcţie de consilier jude ţean pe lista PSD. 

Politica