joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Interferenţe Culturale în Context European”, la cea de-a X-a ediţie

Îndrăgitul Concurs Internaţional de dans "Interferenţe Culturale în Context European" organizat de Palatul Copiilor Craiova, a ajuns la cea de-a X- a ediție. Sambată, în maiestuosul Centru Multifuncţional, începând cu ora 10:00, 12 echipe de dans modern, îşi vor demonstra talentul pe diferite stiluri, de la rock n' roll, hip-hop sau latino, până la diferite dansuri orientale și sincronuri moderne.

Alina Cuțulescu este principalul mentor al echipelor locale: X-treme, X-plosion, Motion cu sute de medalii şi premii I: "Suntem pe drumuri, aproape în fiecare weekend, la capăt de țară de multe ori, de data aceasta a venit rândul nostru sa fim gazde. Avem invitați din Bucureşti, Constanța, Piteşti, Deva, Târgu Jiu, Severin, Oltenița, Sighişoara, Adjud, Ilfov, Drăgăşani, etc. Noi în Craiova avem artiști în dans, şi în fiecare an adaptăm sau reinventam mai multe feluri de mișcare, permanent deschiși către noi descoperiri, mereu creativi. Iar aceşti copii au nevoie de un scop doar în felul acesta rămân pasionați de ceea ce fac. Va fi o competiție frumoasă, dar şi dificilă, având în vedere nivelul foarte ridicat. Iar copiii mei vor vibra cu fiecare atom din ei! Datorită faptului ca este a-Xa ediție, una aniversară, vă aşeptăm alături de noi cu o mulțime de surprize. Una dintre ele, este prezența în sală şi pe scenă a unui invitat special: Bianca Adam (Tequila)! Mulțumesc! "

Concursul este organizat sub egida Ministerul Educaţiei Naționale şi Cercetării Ştiinţifice şi cu sprijinul ISJ Craiova, Direcţia pentru Sport şi Tineret. Vom reveni cu lista câștigătorilor ediției de anul acesta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica