joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PSD-câştigător la Olt, Emil Moţ-primar în Slatina

Deputatul Emil Moţ, candidatul social-democraţilor pentru funcţia de primar al municipiului Slatina, a câştigat alegerile de duminică. Acesta a obţinut 44,02% dintre voturile exprimate. El a fost urmat de Marius Bălaşa (PNL) cu 32,5% dintre voturi, iar pe locul al treilea s-a clasat Cristian Bircea (ALDE) cu 8,53% voturi.

Deputatul Emil Moţ a afirmat că îşi va respecta toate promisiunile electorale.

"Vreau să le mulţumesc atât slătinenilor care m-au votat cât şi celor care nu m-au votat. Vreau să-i asigur că nu îi voi dezamăgi. Vreau să îi asigur că toate punctele pe care le-am trecut pe cardul meu vor fi duse la bun sfârşit. Vreau să le mulţumesc oamenilor din organizaţia PSD Slatina, celor care au muncit alături de mine şi fără de care nu puteam să ajung aici. Mulţumesc, încă o dată, slătinenilor pentru pentru încrederea acordată", a declarat Moţ.
Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a susţinut, potrivit Agerpres, că social-democraţii au arătat că au soluţii. "Am găsit soluţia să ne adresăm oamenilor, să le arătăm că avem soluţii concrete, că suntem oameni serioşi şi vrem să facem treabă şi iată că a venit şi votul de încredere din partea slătinenilor. Vom face treabă şi nu vom dezamăgi în aceşti patru ani şi sunt convins că au ales soluţia corectă alegându-l pe Emil Moţ primar la Slatina. Fiecare vot ne obligă", a declarat Marius Oprescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ieri după-amiază, potrivit rezultatelor parţiale după centralizarea proceselor verbale din 271 de secţii de votare, PSD conducea în clasamentul voturilor obţinute pentru Consiliul Judeţean Olt, cu un procent de 57,39%, şi era urmat de PNL cu 24 %.
Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, consideră că partidul a obţinut în judeţ, la alegerile locale de duminică, un rezultat "foarte bun, extraordinar, pe care PSD nu l-a avut niciodată la Olt", el adăugând că pentru prima dată social-democraţii pot avea majoritatea în Consiliul Judeţean, mai notează Agerpres.

"În primul rând vreau să mulţumesc cetăţenilor judeţului nostru pentru că au ieşit aproape covârşitor la vot, vreau să le mulţumesc celor care au votat PSD. Putem spune că la Olt PSD a format o mare echipă împreună cu cetăţenii judeţului. Acest lucru sigur că ne bucură. Dar cred că o să avem şi o mare responsabilitate în următoarea perioadă. Eu sunt preşedinte al PSD ales până în 2020 şi dacă un primar, un consilier, nu se va ţine de cuvânt, simplu spus nu-şi va duce la capăt toate proiectele pe care le-a promis în campania electorală, nu va avea loc în PSD, pentru că acest rezultat extraordinar pe care PSD nu l-a avut niciodată la Olt ne obligă enorm de mult. Eu înţeleg foarte bine acest lucru şi împreună cu toţi colegii mei sper într-adevăr să răspundem aşteptărilor oltenilor noştri", a declarat Stănescu.

Acesta a adăugat că Marius Oprescu, preşedintele executiv al PSD, va fi viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Olt: "Sper ca Oltul după următorii patru ani să arate foarte bine şi sunt convins că echipa de la Consiliul Judeţean Olt în frunte cu Marius Oprescu va fi o echipă foarte bună pentru că Marius Oprescu deja este un tânăr, dar cu foarte multă expertiză, ştie exact ce are de făcut”.
 

 

Politica