luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Traseistul politic Ionuţ Sibinescu a început milogeala de voturi

După ce a trecut prin PDL şi PSD, consilierul judeţean mehedinţean Ionuţ Sibinescu vrea să păcălească din nou electoratul pentru a obţine un nou mandat. Strategia acestui traseist politic, care promite câte în lună şi în soare şi căruia îi merge gura ca moara, este acum varianta independentului. Această minte luminată, acest strateg de calibru ne spune, doar nu-l doare gura, că din postura de consilier judeţean independent are soluţii pentru toate: pentru terenurilor nelucrate, pentru lipsa locurilor de muncă, pentru sănătate, pentru şcoli şi grădiniţe, pentru turism , pentru sărăcie Pe scurt, are papagal , nu glumă!

A furat deja startul la cerşit de voturi în Mehedinţi. Traseistul politic Ionuţ Sibinescu, consilier judeţean în CJMehedinţi a anunţat că va candida ca independent pentru un nou mandat de consilier judeţean, la alegerile de anul acesta. Motivul , partidele pe la care s-a perindat, PDL şi PSD , nu sunt bune, mai bine este să fii independent. Căci ca independent, crede el în mintea lui, poţi face minuni. Cum? Nu spune concret, că n-are ce să spună! Spune doar ce va face, că doar nu-l doare gura! ,,Dacă eşti parte a unui mecanism greoi, nu o poţi lua înaintea lui. Cred că integritatea şi respectul pentru cetăţean conduc la performanţă în administraţia publică. Și cred că se poate face! Ca parte a acestui sistem, am avut posibilitatea în aceşti 4 ani să înţeleg mecanismele sale de funcţionare, lipsurile şi soluţiile pentru un serviciu public de calitate care să răspundă nevoilor reale ale cetăţenilor. Experienţa acumulată şi obiectivul de a produce schimbări semnificative în modul de lucru al Consiliului Judeţean, în modalitatea de a lua decizii şi de a le pune în practică, mă face să fiu astăzi în faţa dumneavoastră. De aceea, după un timp lung de reflectare, doresc să vă anunţ candidatura mea ca independent pentru un nou mandat de consilier judeţean. Voi merge ca independent la următoarele alegeri locale şi îmi doresc să am posibilitatea de a continua ce am început şi de a demara noi proiecte care să vizeze calitatea vieţii mehedinţenilor. Am optat să fiu independent pentru că am convingerea că politica trebuie să fie pentru şi despre oameni, că interesele dumneavoastră sunt deasupra celor ale partidelor, iar acestea în lupta internă pentru funcţii, uită de nevoile reale ale cetăţenilor pe care îi reprezintă”, a declarat Ionuţ Sibinescu.

Ce vizionar!!!!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politicianul este de părere că nu neapărat lipsa banilor este marea problemă a judeţului Mehedinţi, ci proasta lor gestionare. Lipsa unei strategii la nivel regional se reflectă direct în felul în care arată judeţul, în nivelul de trai, în calitatea serviciilor publice: sănătate, educaţie, administraţie publică.,,Dumneavoastră, mehedinţenii, aveţi puterea să decideţi calea acestui judeţ. Nu mai putem continua cu cheltuieli exagerate de la bugetul de stat, cu scandaluri, fără transparenţă! Puteţi da o lecţie actualilor lideri politici ai judeţului şi să alegeţi un Consiliu Judeţean transparent, care să folosească banii în interesul dumneavoastră şi care să fie capabil să atragă investitori. Chiar dacă vorbim de politica regională, avem aceleaşi obiective ca la nivel central: reducerea sărăciei, educaţie gratuită şi de calitate pentru toţi copiii, atât din mediul urban, cât şi rural – nu putem ignora aceste discrepanţe pentru că le luăm şansa copiilor de a ieşi din cercul vicios al sărăciei -, identificarea unor soluţii sau politici pentru situaţia demografică din România: îmbătrânirea populaţiei este un fenomen cu care se confruntă şi judeţul nostru, agricultura: sunt prea multe terenuri lăsate nelucrate şi avem nevoie de identificarea unor soluţii pe termen lung turismul: dezvoltarea acestui sector poate asigura judeţului Mehedinţi o creştere a economiei. De aceea, am şi iniţiat proiectul „#prinMehedinţi” de promovare a judeţului. Este un pas mic, dar schimbările mari uneori se petrec cu paşi mici şi deşi”, a mai spus Ionuţ Sibinescu.

,,Sunt tată…”

Candidatul independent mai declară că a remarcat o neglijenţă totală în ultimii ani în judeţul Mehedinţi, şi anume copiii. ,,Sunt tată. Și mă sperie gândul că judeţul acesta, cu un potenţial uriaş, nu le oferă nicio soluţie copiilor noştri să rămână aici. Trebuie să conştientizăm faptul că prioritatea zero a noii administraţii trebuie să fie investiţia în tânăra generaţie. Trebuie găsite soluţii prin care copiii sa aibă un viitor aici. Îmi doresc ca tinerii, după ce termină facultatea la Timişoara, la Bucureşti sau în orice alt centru universitar din tara, să revină cu plăcere în judeţul nostru şi să poată face parte dintr-o comunitate în care să aibă parte de servicii medicale la nivel european, de locuri de muncă, de grădiniţe şi scoli dotate, în care turismul să reprezinte o sursă de dezvoltare economică. Uitaţi-vă în Drobeta, uitaţi-vă la Orşova, la Clisura Dunării. Aceste locuri ar trebui să fie împânzite de turişti. Locuim într-unul dintre cele mai frumoase judeţe din ţară şi cu toate acestea suntem în top 3 cele mai sărace judeţe. Dragi mehedinţeni, acest lucru trebuie să se schimbe”, a mai spus Ionuţ Sibinescu.Tânărul politician promite că, dacă mehedinţenii îl vor alege, se va lupta să adune în jurul lui numai oameni care urmăresc aceleaşi obiective. Sibinescu mai spune că se va lupta ca partidele şi toţi oamenii politici din judeţ să înţeleagă aceste lucruri. Iar dacă mehedinţenii vor fi alături de el în continuare, Sibinescu este sigur că va reuşi să transformăm acest judeţ!,,Un alt motiv pentru care candidez independent este de a arăta că fiecare poziţie în aparatul de stat are atâta importanţă câtă îi dai şi trebuie să fim conştienţi de importanţa muncii noastre indiferent de poziţiile pe care le ocupăm în societate. Împreună putem schimba mentalităţi pentru a construi o comunitate din care să fim mândri că facem parte. A fost o onoare să vă reprezint şi am acţionat mereu cu gândul la dumnevoastră, toţi cei care mi-aţi acordat încrederea sau care aţi ales cu gândul la o viaţă mai bună, normală, în care să aveţi un salariu care să vă permită să trăiţi decent, grădiniţe şi şcoli pentru copii şi nepoţi unde să îi ştiţi în siguranţă, acces la un sistem de sănătate performant, unde să fiţi tratat cu respect, la standarde europene, cu alte cuvinte să aveţi un trai decent. În plus, ştiu că şi dumneavoastră, ca şi mine, vă doriţi lucruri simple: locuri de muncă, un transport în comun eficient, curăţenie şi am convingerea că sunt lucruri realizabile”, a mai spus Ionuţ Sibinescu.

 

Politica