luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bebevesel continua seria evenimentelor de parenting in Craiova

Monica Reu, fondatorul si presedintele Asociatie pentru Comunicare Non-Violenta si primul trainer certificat de Center for Nonviolent Communication, vine la Craiova sa vorbeasca despre empatie si gestionarea emotiilor.

Evenimentul va avea loc la Hotel Europeca ,joi 7 aprilie de la ora 17.00. Biletele se gasesc la Fastrakids Craiova,pe str.Gh.Bibescu, si la receptia Hotelului Europeca. 

Conferinta va avea ca subiecte de dezbatere : empatia si gestionarea emotiilor la copii, emoţii mari la vârste mici, cum îi ajutăm pe copii să-şi gestioneze emoţiile puternice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Uneori, intensitatea cu care se manifestă în cei mici emoţii precum frica, furia, frustrarea, îngrijorarea sau tristeţea ne poate lăsa dezarmaţi ca părinţi. Alteori, emoţiile lor trezesc în noi trăiri puternice. Ce putem face în momente de intensitate emoţioală ale copiilor pentru a fi o influenţă benefică în viaţa lor şi pentru a-i ajuta în mod real să gestioneze constructiv ceea ce simt? Modul în care noi, adulţii, ne raportăm astăzi la trăirile copiilor are o influenţă majoră asupra inteligenţei lor emoţionale de mâine, asupra modului în care ei vor funcţiona în lume, asupra calităţii relaţiilor pe care ei le vor avea cu persoanele de care vor fi înconjuraţi.

Conferinta se adresează părinţilor, cadrelor didactice şi bonelor care au în îngrijire copii între 0 şi 12 ani. Vom lucra cu instrumentele comunicării empatice pentru a-i ajuta pe cei mici să îşi exprime şi să îşi folosească emoţiile în mod benefic pentru sine şi pentru ceilalţi.

Monica Reu este fondatorul si presedintele Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta si primul trainer roman certificat de Center for Nonviolent Communication. Este formator CNFPA si organizeaza si conduce workshop-uri de CNV din anul 2004, impartasind metoda in cursuri deschise, grupuri de practica, tabere de familie, scoli si institutii. Pasiunea ei este sprijinirea dascalilor, a parintilor si a cuplurilor in implementarea acestui model de comunicare in viata de zi cu zi. La inceputul anului 2010 a dat nastere celui mai transformator program de dezvoltare personala – fiica ei, Emma. La jumatatea aceluias an, a demarat programul “Educatie empatica – CNV pentru parinti”, din dorinta de a impartasi parintilor modul in care Comunicarea Nonviolenta ajuta la crearea si consolidarea unei relatii bazate pe incredere, respect si empatie, si poate aduce mai multă bucurie şi armonie în viaţa de familie. Pana in momentul de fata, cursul Educatie Empatica s-a bucurat de succes in Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Piatra Neamt, Iaşi, Târgu Mureş, Braşov, Constanta si… Bruxelles.

O prelungire fireasca a acestui proiect a reprezentat-o programul “Educatie Empatica in scoala si gradinita”, ce a fost sustinut pana acum la Transylvania College in Cluj Napoca, Casa Montessori din Bucuresti, Scoala Gimnaziala din Sinpetru. Biletele se gasesc la Fastrackids Craiova si la receptia Hotelului Europeca din Craiova.

Pretul este de 50 de lei/persoana

Detalii 0727229185

http://www.nonviolenta.org/top-level/acnv/traineri-acnv/monica-reu

https://www.facebook.com/bebevesel.ro/?ref=hl

 

Politica