luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

AIESEC Craiova oferă soluții celor fără experiență profesională

   Programul Global Entrepreneurs este un concept relativ nou pentru România, dar mai ales pentru Craiova. Acesta reprezintă stagii de antreprenoriat în străinătate într-o companie de tip Start-Up, companie care nu există pe piață de mai mult de 5 ani.

  Caracteristicile programului ar fi: perioada cuprinsă între 6-10 săptămâni, 35-40 ore de lucru/săptămână și domeniile pentru care pot aplica studenții sunt: Marketing, IT, Vânzări și Publicitate.

  Cerințele programului sunt: nivel avansat al limbii engleze, minim student în anul 2, cunoștințe universitare în domeniu pot fi cerute pentru anumite proiecte, dar nu sunt obligatorii pentru a putea accesa acest program, abilități practice pot fi cerute în funcție de proiect.

Policlinica Buna Vestire Craiova

   Avantajele sunt nenumărate, precum: suport din partea AIESEC pe toată durata experienței, numărul mare de țări în care se poate aplica, varietatea de proiecte sau posibilitatea de a alege perioada plecării.

   Beneficiile ar fi: experiența profesională, dezvoltarea abilităților de comunicare, cunoașterea punctelor forte și punctelor slabe, cazare asigurată, crearea unei rețele de contacte internaționale, experiență multiculturală în străinătate și oportunitatea de a vedea cum funcționează și cum se lucrează într-un Start Up din străinătate și  a contribui la dezvoltarea acestuia.

   Programul Global Entrepreneurs poate fi văzut ca o soluție pentru lipsa de experiență profesională a studenților.

  Cei interesați pot găsi mai multe detalii și se pot înscrie pe: http://aiesec.ro/studenti/global-entrepreneurs/

Politica