sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei muncitori au fost prinși sub un val de pământ, unul a murit

Un bărbat a murit, iar alți doi au fost răniți în timp ce executau o lucrare de canalizare. Muncitorii  au fost prinşi sub pământ într-un şanţ adânc de trei metri ale cărui maluri nu erau asigurate şi s-au surpat. 

În această dimineaţă în jurul orei 9:00 trei angajaţi ai unei firme care executa lucrări de extindere a reţelei de apă şi canal în muncipiul Drobeta Turnu Severin pe strada Prelungirea Carpaţi au fost prinşi sub un mal de pământ.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de pompierii din cadrul ISU Drobeta. Doi dintre muncitori au fost scoşi în viaţă de salvatori, dar pentru al treilea bărbat nu s-a mai putut face nimic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinți, Mona Voicu, a declarat că un bărbat în vârstă de 46 ani şi unul de 27 au fost transportaţi pentru îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin. Bărbatul decedat avea 50 de ani.

Polițiștii și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă au demarat deja o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul. 

Sursă:romaniatv.net

Foto:informatiadeseverin.ro

Politica