luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Fii tu cititorul lunii!”

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” a anunțat lista câștigătorilor concursului „Fii tu cititorul lunii!” pentru luna februarie. Astfel, 17 cititori ai bibliotecii au fost desemnați „Ctitori incorigibili”, iar domnul Dumitru Serafim, în baza celor 96 de cărți consultate în luna februarie a anului 2016, a fost desemnat “Cititorul lunii”.

Concursul se adresează tuturor utilizatorilor de servicii pe care le oferă Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”. În fiecare lună, mai muți cititori fideli vor fi remarcați și premiați pentru interesul și atenția acordate activităților de informare și lectură. În vederea desemnării câștigătorilor sunt folosite statisticile de bibliotecă după cum urmează: cititorul cu cele mai multe cărți împrumutate sau consultate în decursul unei luni este desemnat „Cititorul lunii”, urmând ca trei cititori pentru fiecare compartiment – Împrumut și Consultare la Sala de Lectură – să fie desemnați „Cititori Incorigibili”. De asemenea, începând cu luna februarie, câte doi cititori pentru fiecare dintre cele patru filiale ale bibliotecii – Brazdă, Craiovița, Rovine și Valea Roșie -, sunt desemnați „Cititori Incorigibili”.

Pentru luna februarie, „Cititorul lunii” a fost desemnat domnul Dumitru Serafim, iar alți șaptesprezece cititori au fost desemnați „Cititori incorigibili”: Cerasela-Antonela-Emilia Petrulian, Cornel Rîndășoiu, Ileana-Mihaela Boldişor, Constantina Georgescu, Alexandra-Maria Mihai, Andrei Giura, Claudia-Valentina Cruceru, Anca Bogdan, Gianluca Sacino, Maria Teodosiu, Rodica Dobre, Liliana Popa, Denisa Georgescu, Larisa Băluica Oana, Lorena Stănescu, Aurelia Iliescu, Ion Dincă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cititorul lunii, domnul Dumitru Serafim, a declarat că se bucură nespus de mult de această surpriză acum, cu puțin timp înainte de serbarea celei de-a 91 aniversări. “Inițiativa este una cum nu se poate mai fericită. Îi felicit și le mulțumesc organizatorilor pentru că i-au premiat chiar și pe cititorii fideli ai filialelor, a declarat doamna Lorena Stănescu, unul dintre cei 17 cititori incorigibili.

Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman a declarat că: ”ideea noastră prinde cu fiecare lună mai mult contur. Vrem să continuăm organizarea acestui concurs și sperăm ca prin premiile oferite să le demonstrăm cititorilor bibliotecii importanța și prețuirea de care se bucură în rândul nostru. Le mulțumesc colegilor pentru organizare, le urez felicitări tuturor câștigătorilor, iar cititorilor, celor actuali și celor pe care sperăm să-i atragem de partea noastră, le spun atât: Fii tu cititorul lunii!”

Politica