sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Acorduri de chitară în Centrul Vechi

Un adevărat spectacol în stradă a avut loc, ieri, în Centru Vechi al Băniei. Câteva instrumente au fost de ajuns ca întrega esplanadă a Pieţei Fraţii Buzeşti să se umple de muzică. Orice craiovean care a avut ocazia să treacă pe acolo a putut zări un grup de tineri avându-l în frunte pe Cătălin Ciuculescu, liderul lor, interpretând muzică religioasă. Modul de interpretare i-a fascinat pe mulţi dintre trecători. Unii dintre aceştia s-au oprit o clipă din alergarea lor şi au savurat cuvintele unor piese muzicale, pe care probabil mulţi le-au auzit în premieră. Alţii nu au pierdut ocazia de a înregistra concertul surpriză, sau de a face fotografii. Acordurile chitarelor răsunau, auzindu-se de departe.

Tinerii doresc promovarea valorilor spirituale, cântă despre credinţă, dragoste şi speranţă, iar motivul pentru care s-au întâlnit în centrul oraşului a fost filmarea unui videoclip pentru o piesă religioasă. Ei pun pe Dumenezeu pe primul loc în viaţă şi scopul lor este de a promova valorile creştine.

“Suntem nişte tineri care vrem să promovăm valorile spirituale, valorile sufleteşti, suntem nişte oameni care încă se mai gândesc la inimă în toată nebunia asta de viaţă şi motivul pentru care ne-am adunat aici este să facem un videoclip. Este prima noastră piesă în engleză. Tema piesei este despre credinţă, despre speranţă şi despre dragoste. Trei lucruri de care oamenii au nevoie neapărat şi toate se găsesc în Dumnezeu. Trupa se numeşte Cătălin Ciuculescu Band. Planurile noastre sunt să continuăm să facem asta şi interesul meu, dacă ar fi să vorbesc la nivel personal, este tocmai acesta, să promovăm un mesaj de care oamenii au uitat: legat de faptul că mai există Dumnezeu. Facem parte din grupul de credincioşi, sunt oameni care încă mai cred în Dumnezeu şi încearcă să dovedească lucrul acesta. Suntem 6 băieţi. Doi dintre băieţi poarta acelaşi nume, Dănuţ Codreanu, şi sunt nepoţii noştri iar ceilalţi suntem fraţi, Sami Ciuculescu, David Ciuculescu, Codruţ Ciuculescu şi eu”, a declarat Cătălin Ciuculescu, membru al trupei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

 

 

 

 

Politica