joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Percheziţii la evazionişti din Olt

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul I.P.J. Olt, au efectuat, astăzi, 6 percheziții, pe raza orașului Drăgănești Olt, la sediile a 4 societăți comerciale.

Perchezițiile au fost dispuse într-un dosar, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală prin rambursări ilegale de TVA. Prejudiciul se ridică la 200.000 lei.

"În urma perchezițiilor, 4 persoane au fost conduse la sediul Poliției municipiului Caracal, pentru audieri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În fapt, acestea sunt bănuite că, în calitate de administratori ai unor societăți comerciale, din orașul Drăgănești Olt, în perioada 2010 — 2013, ar fi înregistrat în evidența contabilă achiziții fictive de la alte trei societăți comerciale, în scopul rambursării de TVA.

La percheziții, au fost ridicate documente de evidență contabilă și mijloace de stocare date, în vederea probării activității infracționale.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin activitatea infracțională este de 200.000 lei, reprezentând TVA și impozit pe profit."- IPJ OLT

Politica