sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

“Craiova nu va mai cunoaşte ruşinea unei retrogradări”

Formaţia pregătită de Daniel Mogoşanu se află de ieri în cel de-al doilea stagiu de pregătire pe tărâm turcesc, în Antalya. Faţă de precedentul ”sejur”, CSU Craiova are drept stabiliment hotelul Bellis Deluxe, unde va locui până pe 5 februarie. 
În tot acest timp, “Mogo” şi Naicu, ajutaţi de Silviu Lung şi Blejan, vor pune accent pe latura tehnico-tactică şi vor disputa alte patru partide de verificare. Peste două zile cu maghiarii de la MTK Budapesta, trei zile mai târziu cu conaţionalii acestora de la Paksi, iar în ultimele două zile de şedere cu slovacii de la Slovan Bratislava pe 3 februarie, iar pe 4 contra georgienilor de la Sioni Bolnisi, clasaţi pe poziţia a patra din 16 formaţii.
Faţă de primul stagiu, Mogoşanu nu se va baza pe aportul celor trei convocaţi la selecţionata României, Vătăjelu, Mateiu şi Ivan, însă îi va avea la capacitate aproape maximă pe Nuno Rocha, Madson şi probabil pe Acka, care vine după o operaţie grea.
În ce priveşte prima parte a pregătirii, tehnicianul craiovenilor s-a destăinut unor apropiaţi că se află în grafic.
“Sunt foarte mulţumit de cum au decurs lucurile în primul cantonament. Băieţii au răspuns aşteptărilor, lucru care mă face să cred că vom obţine rezultatele dorite în acest miniretur al sezonului regulat plus paly-off-ul ori play-out-tul. Chiar dacă mai avem şanse mici să ajungem în primle şase formaţii, ne vom agăţa de orice speranţă până când nu va mai fi posibil matematic. Oricum, craiovenii să stea liniştiţi, băieţii au muncit bine şi se vor vedea rezultatele în campionat. Oricum, Craiova nu va mai cunoaşte ruşinea unei noi retrogradări”, ar fi spus Mogoşanu. 
În plus, acesta i-a lăudat foarte mult pe majoritatea tinerilor din lot, dar în special pe atacantul Mazarache despre care ar fi spus: “Are o viteză extrordinară cum rar vezi în fotbalul nostru. Cu puţin mai multă dăruire va fi una dintre surprizele Craiovei în această primăvară fotbalistică.”
Cât despre adversarii pe care i-a întâlnit şi cei care vor urma, tehnicianul alb-albaştrilor ar fi spus: “Nu ne-au interesat rezultatele şi nici acum. E drept, ele contează pentru moral, dar nu trebuie făcut un capăt de ţară că nu se obţin numai victorii.”
Dacă în primul stagiu CSU a jucat cu formaţii mai puţin cunoscute, doar Austria Viena fiind de top, acum aceştia se vor duela cu echipe mai des rostite de cunoscători, doar georgeinii fiind o enigmă. 
 

 

spot_img
spot_img

Politica