duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Săndoi: “Dacă nu erau greşeli de arbitraj aveam 3 puncte în plus”

 

Pentru formaţia craioveană urmează două deplasări foarte importante în economia clasamentului final al ligii întâi: la Chiajna cu Concordia şi la Ovidiu cu Viitorul. Primul şoc – cel de vineri seară, ora 20.30, cu ilfovenii antrenaţi de Cornel Țălnar. 

Emil, două meciuri de foc pentru CSU, ambele în deplasare?

Într-adevăr două dispute destul de grele, importante, dar nu decisive în atingerea obiectivului nostru. Noi mergem la victorie mereu, aşa am făcut şi la Astra şi cu Tg. Mureş, am jucat bine, dar unele greşeli de arbitraj ne-au costat să spun măcar trei punte. Golul cu mâna al celor de la Astra, un penalty neacordat la Giurgiu şi încă unul cu Tg. Mureş ne-au privat de nişte puncte pe care le meritam. Am fost dezavantajaţi clar, dar mergem înainte şi încercăm să obţinem cât mai multe puncte până la ultimul meci, care va fi decisiv. După ultima etapă se trage linie, atunci contează ce am obţinut sau nu.
CSU până acum nu a învins decât pe Dinamo dintre formaţiile de frunte, de play-off unde speră să ajungă.
Dacă nu am reuşit până acum, poate o vom face de acum înainte. Noi ne propunem mereu să câştigăm şi vor veni victoriile şi cu formaţiile de frunte.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vorbind de jocul de la Chiajna, cât contează absenţele de la pregătire din această perioadă ale celor trei jucători Nuno Rocha, Kay şi Ivan selecţionaţi naţionalele Capului Verde, respectiv României?

Destul de mult! Cel puţin în privinţa lui Rocha şi Kay. Ei au avut de jucat două partide, în plus, drumul îi va face să mai piardă încă două nopţi prin aeroporturi. Vor face joncţiunea cu echipa direct la Bucureşti unde noi vom pleca joi. Vom discuta cu ei, vom vedea cât de capacitaţi fizic sunt la acel moment şi vom lua decizia ca ei să evolueze. Ar fi fost mai bine în condiţiile date să jucăm sâmbătă ori duminică. În ce îl priveşte pe Ivan el va veni la timp la Craiova. Un alt impediment la Chiajna este terenul sintetic. Asta pentru că noi nu ne antrenăm şi nu jucăm în fiecare zi pe astfel de suprafaţă, dar…  

Mai mulţi jucători au fost trimişi la echipa secundă în weekendul trecut, mulţumit de ei?

Sigur! Sunt jucători profesionişti şi au demonstrat că îşi fac datoria acolo unde sunt trimişi. Nu contează că joacă la formaţia secundă, trebuie să aibă atitudine şi respect pentru ceea ce fac şi au avut.

Apropo, Măzărache îi va călca pe urme lui Ivan?

Are calităţi, trebuie să înveţe să şi le pună în practică şi atunci va fi un jucător important. Mai are de lucru, el vine din liga a treia şi oricum a făcut un pas important până acum. 

S-a tot vorbit în ultima vreme că CSU îl vrea pe Florin Costea, pe Ursu (n.r.- de la U Cluj).

Mai este o lună de campionat, noi ne concentrăm pe meciurile care mai sunt de disputat, după aceea vom vedea.

Totuşi, momentan există o interdicţie de tranferuri.

Da, dar sperăm să se rezolve. Conducerea clubului a depus memoriile necesare şi sperăm să câştigăm pentru că nu s-au comis erori.

Probleme de lot pentru jocul cu Concordia?

Izvoranu şi Acka, ultimul va reveni abia la primăvară după operaţie. A fost Bawab cu unele probleme săptămâna trecută, dar acum e bine.

 

 

Politica