vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

STARE DE URGENŢĂ ÎN FRANŢA! Atentate sângeroase la Paris

UPDATE/Statul islamic a revendicat atacurile din Paris soldate cu aproape 130 de morţi şi peste 200 de răniţi. Opt terorişti au fost ucişi.

 

UPDATE 02.20/ Circa o suta de oameni au fost ucisi in  Bataclan, spun surse citate de presa franceza.

UPDATE 01.59/ Trei teroristi au fost ucisi la Bataclan. Se pare ca au murit si mai multi civili. Asaltul s-a încheiat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

UPDATE 01.45/ Conform unor surse de la fata locului, scrie Le Figaro, forţele de ordine au lansat asaltul la Bataclan. S-au auzit mai multe focuri de armă şi explozii. Mai multe persoane au fost scoase din sală.

 

UPDATE 00.55/​ Preşedintele Franţei a anunţat că instituie starea de urgenţă. Nimeni nu mai intră şi nu mai iese din Franţa. 

UPDATE 00.50/Numărul morţilor a ajuns la 60. Autorităţile franceze încă încearcă să salveze ostaticii din Bataclan. Potrivit unor martori atacatorii ar fi strigat "Allah akbar". Este vorba de sase incidente diferite.

 

UPDATE/ Numărul morţilor se pare că ar fi ajuns la 40. Aproape 100 de persoane ar fi tinute ostatice la Bataclan

Explozii şi atacuri armate la Paris. Cel puţin 26 oameni au murit. Incidentele au avut loc în zona Stade de France, unde se juca un amical între Franţa şi Germania. Preşedintele Francois Hollande a fost evacuat de serviciile de securitate.60 de persoane au fost luate ostatice în arondismentul 11, la Sala de Spectacole Bataclan, unde avea loc un concert rock susţinut de trupa americană Eagles of Death Metal. 

Presa franceză scrie că în zona stadionului a fost găsit un cadavru dezmembrat.

REVENIM!

 

Politica