marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţistul Pasăre rămâne în arest la domiciliu

Magistraţii Tribunalului Gorj au decis că poliţistul Nicu Pasăre, şeful de post de la Urdari, acuzat că a cerut favoruri sexuale de la o persoană cercetată într-un dosar penal, trebuie să rămână în arest la domiciliu.

Atât procurorii, cât şi inculpatul făcuseră contestaţie la decizia Judecătoriei Târgu Jiu care l-a plasat pentru 30 zile în arest la domiciliu, din 20 octombrie până pe 18 noiembrie.

Decizia dată, luni, de Tribunal este definitivă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nicu Pasăre este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de favorizarea făptuitorului, folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual, fals intelectual şi uz de fals.

„În fapt, s-a reţinut că pentru a împiedica răspunderea penală a unei persoane pe care a surprins-o transportând cărbune sustras a întocmit în fals un proces-verbal în care excludea participarea persoanei respective. Ulterior, pentru a soluţiona favorabil atât această cauză cât şi alte cauze pe care acesta le-a instrumentat, a pretins favoruri sexuale de la o persoană direct interesată”, au precizat procurorii care instrumentează cazul.

 

 

 

Politica