joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Patinoar în centrul Craiovei, din 15 noiembrie

Craiovenii vor avea și în această iarnă posibilitatea să patineze în centrul orașului. Consilierii locali au pe ordinea de zi a ședinței de joi un proiect de hotărâre privind asocierea cu societatea ICE Drive, în vederea amenajării unui patinoar, în Piaţa „ Mihai Viteazul”, în perioada 15 noiembrie 2015 – ianuarie 2016.
“Amplasarea unui patinoar în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova reprezintă una din marile bucurii aduse copiilor, tinerilor, dar şi adulţilor în anotimpul rece. În acest sezon, patinoarul artificial îşi va întampina vizitatorii cu multe surprize placute, muzică, concursuri, jocuri si multă distractie. Momentele-cheie ale sezonului de iarna: 24 Decembrie – „În aşteptarea lui Moş Căciun”, 26 Decembrie – „O surpriză pentru Ştefan şi Ştefania” (toţi cei care poartă numele de Stefan şi Ştefania sunt invitaţi să participe pentru a sărbătorii ziua numelui), 06 ianuarie 2016 – „ Sfântul Ioan”,” se arată în raportul de însoțește hotărâre.
Municipalitatea craioveană va pune la dispozție un spaţiu pentru amenajarea patinoarului cu lăţimea de 6 ml, pentru o perioadă de 80 de zile, respectiv între 15 noiembrie 2015 şi sfârşitul lunii ianuarie 2016. Societatea care îl va amenaja va trebui să plătească 7000 lei, dar și să suporte costurile utilităților. 

Craiovenii care vor dori să patineze vor trebui să plătească 15 lei, dacă au patine, sau 20 lei dacă le vor închria de la ICE Drive. Vor fi puse la dispoziție și abonamente, dar și unele reduceri pentru elevi și pentru grupuri.

Politica