duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

UPDATE: Florin Cristian a fost găsit mort

Copilul de 14 ani, din comuna Cârna, dispărut în urmă cu o săptămână, a fost găsit mort în această dimineață, într-un fost bazin piscicol aflat la 5 km de localitate. În urma necropsiei se va stabili în ce condiții a murit băiatul. Polițiștii au deschis o anchetă.

 


Doi părinţi din Dolj trec printr-o adevărată dramă. Copilul lor, în vârstă de 14 ani, este de negăsit de o săptămână. Băiatul suferă de distrofie musculară. Florin Cristian Cebuc, din comuna Cârna, a plecat, joi, de acasă, spunându-le părinţilor că merge la plimbare.

Copilul, de 14 ani, s-a agăţat de căruţa unor vecini. La un moment dat a coborât, iar de atunci nimeni nu l-a mai văzut. Familia, vecinii şi poliţia îl caută neîncetat. Se crede că a dispărut într-o zonă mlăştinoasă, plină de stufăriş. Copilul a fost căutat, marţi, şi cu câini special antrenaţi de poliţişti. Nu a fost găsit, iar ieri căutările au continuat. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data dispariţiei minorul era îmbrăcat într-un hanorac cu glugă de culoare galben-portocalie, peste care avea o vestă de culoare neagră, pantaloni de culoare albastră, era încălţat în cizme de cauciuc de culoare albastră, iar pe cap purta o căciulă de culoare portocalie.

Semnalmente: 
·    înălţime 1,50 – 1,55 m, 
·    greutate 60-65 kg, 
·    constituţie robustă,
·    faţa ovală 
·    păr negru, tuns scurt 
·    ochi căprui, 
·    are o alună în partea stângă a bărbiei, o cicatrice în partea stângă a spatelui rezultată în urma unei operaţii, o cicatrice pe pulpa piciorului stâng rezultată tot în urma unei operaţii. 

Persoanele care il văd sau pot oferi informaţii cu privire la locul în care se află, sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau  pot suna la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

spot_img
spot_img

Politica