luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Două persoane din Gorj au fost date dispărute

Căldăraru Eduard, de 16 ani, din comuna Scoarţa, internat în Apartamentul Destinat Protecţiei Rezidenţiale a Copiilor cu Dizabilităţi Târgu Jiu, a plecat în data de 20 octombrie a.c., însă până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: Înălţime – 1,60 m, greutate – circa 50 Kg, păr negru, tuns scurt uşor ondulat, ochi căprui, faţa ovală, urechi normale, ten măsliniu, peltic, etnie rromă. constituţie atletică.

La data dispariţiei, era îmbrăcat într-o pereche de pantaloni tip blue-jeans culoare verde, o cămaşă de culoare albastru în carouri, iar în picioare purta o pereche de adidaşi culoare verde.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Iar Oancea Laurenţiu Constantin, de 25 de ani, din oraşul Novaci, în timp ce se afla cu bovinele la păşunat în zona Gării Bibeşti, din comuna Săuleşti împreună cu unchiul său din comuna Săcelu, a plecat în direcţia gării şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,65-1,70 m, greutate 65-70 kg, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten, drept, tuns scurt.

Semne particulare: la nivelul încheieturii de la mâna stângă, pe interior, o cicatrice provocată de o arsură, are deficienţe de vorbire şi auz.

De asemenea, persoana dispărută este încadrată în grad de handicap, suferind de hipoacuzie tip percepţie severă bilaterală cu tulburare de vorbire, sindrom amiotrofic membru superior stâng, oligofrenie gradul I cu tulburare de comportament.

La data plecării, Oancea Laurenţiu Constantin, era îmbrăcat în blugi de culoare neagră, geacă de fâş de culoare negru cu dungi albastre, căciulă tip fes, iar în picioare cizme de cauciuc de culoare albastră. Acesta este cunoscut cu plecări frecvente de la domiciliu, ultima dată fiind pus în urmărire la data de 25 septembrie a.c..

Politica