duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fără şanse în faţa campioanelor

Încrezătoare că pot face o figură frumoasă în faţa celei mai bune echipe din campionatul românesc la ora actuală, handbalistele de la SCM U Craiova au cedat clar în faţa lui CSM Bucureşti, în jocul de marţi seara, din Sala Polivalentă din Bănie, partidă ce a contat pentru etapa a IX-a a Ligi Naţionale, fiind devansată din programul iniţial din cauza întâlnirii pe care bucureştencele o vor avea vineri în Liga Campionilor.

Seara a fost una tristă pentru fetele pregătite de Simona Gogîrlă, care s-au văzut la finalul partidei învinse la 11 goluri diferenţă, scor 34-23. Campioanele şi-au arătat supremaţia încă din prima repriză. La pauză, CSM Bucureşti conducea cu cinci goluri, scor 17-12, iar în a doua parte ecartul s-a mărit considerabil, gazdele devenind şi mai vulnerabile. O evoluţie care reflectă faptul că echipa craioveană mai are de muncit până să ajungă o formaţie ce poate emite pretenţii la primele locuri. Antrenoarea Simona Gogîrlă a spus că înfrângerea de marţi seara este rezultatul unui cumul de greşeli, pe care speră ca în viitorul apropiat echipa să le corecteze.

“Sunt şi mulţumită şi nemulţumită de joc. Am făcut unele greşeli care ne-au costat. Dacă eram puţin mai atente, nu le făceam. Sper să învăţăm din aceste greşeli. Mai avem mult de lucru. Urmează patru jocuri pentru care trebuie să fim foarte pregătite, mai ales pentru meciurile cu Cisnădie, Sebeş şi Rapid.”, a declarat după eşecul cu CSM Bucureşti, Simona Gogîrlă. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru SCM U Craiova au evoluat: Zivkovic, Petrescu, Paşca – Ianaşi (2), Horobeţ (1), Șelaru (2), Georgescu (5), Zivkovic (4), Landre (4), Băbeanu (2), Florica (2), Iovănescu (1), Cioaric. De cealaltă parte, CSM Bucureşti a introdus pe teren următoarele jucătoare: Gullden (1), Curea (7), Rodrigues (5), Jorgensen (2), Vărzaru (2), Bazaliu (2), Brădeanu (4), Vetkova, C. Martin (2), Manea (3), Fachinello (4), Grubisic, Fisker. 

Craiova va întâlni în următoarea etapă, la finalul lunii, HCM Baia Mare, în deplasare.

Politica