sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vine toamna. Şi ce toamnă …

Dacă toamna, zice-s-ar, se numără bobocii, noi ne-am adunat gândurile, am strâns rândurile (scrise şi nescrise în timpul tumultoasei şi fierbinţi veri) şi ne gândirăm să dăm drumul la rubrica de ”Editorial”.

Scopul este de a analiza, cât mai obiectiv posibil, după puterea şi capacitatea noastră şi a colaboratorilor care se fac demni şi vrednici de a aşterne câteva rânduri care să aibă darul de a-i face pe oamenii de lângă noi de a înţelege şi privi lumea aşa cum este ea. Cum este ea în Craiova, Oltenia, România şi pe tot gogoloiul acesta pe care trăim cu toţii.

Subiecte au fost, sunt şi vor fi şi sperăm să nu ratăm nici unul dintre ele, sau măcar din esenţa evenimentele care vrem, nu vrem, au darul de a ne schimba, mai mult sau mai puţin, cursul vieţii fiecăruia dintre noi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După cum s-a văzut şi simţit în vara 2015, am avut cam de toate, iar faptul că suntem cu 9 luni înainte de alegerile locale şi cu 14 luni înaintea alegerilor parlamentare nu poate decât să ne reconfirme că pentru viitoarea perioadă o să avem subiecte din belşug.

Startul toamnei 2015, calendaristic vorbind , e total diferit de tot ceea ce am trăit noi până în prezent: startul unei campanii electorale ascunse şi nu prea, un val de arşiţă care a înjumătăţit producţia agricolă, un val de violenţă la nivelul întregii Românii, valul migraţiei către vestul Europei şi startul noului an şcolar care i-ar se vrea a fi denaturat de la tradiţia datei, sau în jurul datei de 15 septembrie.

Încet, eram să zic şi pas cu pas, o să ne aplecăm asupra fiecărui subiect şi domeniu, chiar dacă evenimentele de moment ne vor impune şi o abordare pe o temă arzătoare care se va ivi la un moment dat.

Ne dorim, dar vă şi promitem, că vom fi obiectivi şi nu ne vom da după cum bate vântul, râul, ramul sau valu’.

Ne dorim să ne fiţi alături: critici, efervescenţi, activi, să fiţi cei care reacţionează şi acţionează ori de câte ori este nevoie, sau ori de câte ori adevărul, democraţia, liniştea, libertatea şi pacea personală vă sunt puse în primejdie.

Să auzim şi să citim numai de bine!

 

 

 

 

Politica