vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alex Velea spune totul despre divorţul Antoniei şi botezul lui Dominic!

Sunt părinţii unui băieţel superb în vârstă de opt luni, îşi mai doresc şi alţi copii, dar aşteaptă ca Antonia să divorţeze de Vincenzo Castellano înainte de a stabili data botezului şi, cel mai probabil, şi a căsătoriei lor.
 

Antonia trebuia să pună punct, zilele trecute, mariajului la notar, dar, întrucât actele necesare nu au sosit din Italia, divorţul s-a amânat. Alex Velea e însă optimist.

“Aşteptăm să rezolve Antonia cu divorţul şi apoi vom vedea cum vom face şi cu botezul lui Dominic. Divorţul are legătură cu botezul pentru că trebuie ca lucrurile să intre în normalitate. Pe noi nu ne deranjează atât de tare că nu suntem căsătoriţi încă. Suntem oricum o familie”, a declarat Alex Velea pentru “ring”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Ne mai dorim şi alţi copii”
 

Micuţul Dominic le bucură viaţa, motiv pentru care tăticul Velea se gândeşte şi la alţi copii. „Dominic gângureşte deja, încearcă să zică «mama», «tata» sau mai degrabă o combinaţie între cele două cuvinte. În mod sigur, prima dată va spune «mama», deşi încercăm să stăm cu el în egală măsură… Îmi doresc să ne calce pe urme, dar dacă îşi va dori altceva, îl vom susţine. Dar deja trăieşte într-un mediu artistic, astfel încât sunt convins că o să cânte. Ne-am dat seama că are calităţi. Deşi e foarte mic, aplaudă şi o face pe ritm, nu oricum”, a mai spus Velea. Întrebat dacă îşi mai doreşte şi alţi copii, artistul a răspuns fără să stea pe gânduri: “Avem deja o fetiţă (n.r. – Maya, fiica Antoniei), dar ne mai dorim încă o fetiţă şi un băiat. Acum avem doi puşti extraordinari, Lino şi Mario, doi artişti foarte talentaţi pe care îi susţinem şi îi ajutăm să se dezvolte. Se află la începutul carierei lor, sunt încă la şcoală. Nu contează cât de mult cheltuim cu ei, important e că Dumnezeu ne-a dat posibilitatea să câştigăm suficient cât să-i întreţinem şi pe ei şi, dacă o să avem posibilitatea, şi pe alţii. Când eram puşti, mi-ar fi plăcut să am pe cineva să mă susţină, să-mi dea un imbold. Eram din provincie, nu aveam unde să stau şi mi-aş fi dorit să mă ajute cineva. Am promis că atunci când o să ajung mare îi voi ajuta pe alţii”.
 

A câştigat 1.600 lei la păcănele
 

Alex Velea va participa în noul sezon al emisiunii „Roata norocului” de la Kanal D. „ring” a intrat în culisele show-ului şi l-a întâmpinat pe artist, care a venit cu Antonia. Alex a jucat la “Roata norocului” pentru Bogdan, un băieţel de doar şase ani care a trecut prin multe greutăţi şi a ajuns pe străzi împreună cu mama sa. Cei doi s-au refugiat o jumătate de an la Casa Ioana, un adăpost pentru victimele violenţei domestice şi pentru familiile fără locuinţă. Locatarii unui bloc, impresionaţi de faptul că mama lui Bogdan este harnică şi are bun-simţ, au hotărât să o ajute. I-au oferit uscătoria blocului, unde a reuşit să îşi improvizeze o cameră.

 

„Sunt norocos, am mai participat şi am câştigat. Sper să câştig şi de data aceasta, nu pentru mine, ci pentru băieţelul pentru care particip. Am câştigat de mic, la maşinuţe, la păcănele… În 2013 am intrat într-o sală de jocuri din Petroşani unde am câştigat 1.600 de lei la păcănele. Am făcut cinste la toată lumea. Sunt norocos, dar la loto nu am jucat niciodată. Uite, poate acum am să încerc! Îmi aduc aminte că mergeam cu tata să mâncăm mititei, el îşi lua bere, iar eu trăgeam câteva lozuri. Câştigam sume modice, cât să mă bucur puţin, sau obţineam dreptul să mai trag un loz”, a mai spus Alex Velea, pentru Ziarul “ring”.

 

 

 

Politica