luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cinci persoane au fost prinse încercând să intre ilegal în România

În Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – Vidin Feroviar au fost reținute de către polițiștii de frontieră, în cest sfârșit de săptămână, cinci persoane care încercau să treacă vama ilegal. Cetățenii aveau asupra lor documente de călătorie false sau ce aparțineau ator persoane.

În data de 01.08.2015, la ora 22.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – Vidin Feroviar, s-au prezentat pentru a intra în ţară, două persoane care au prezentat  pentru control  cărți  de identitate  cu însemnele autorităților grecești. Procedând la verificarea documentelor, echipa comună de control, formată din  polițiști  de  frontieră  români  și  bulgari,  a  constatat  că  documentele prezentate la control sunt false. În urma cercetărilor s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetățenii sirieni Dahut B. și Jurdjet B., în vârstă de 76 și respectiv 49 de ani. 

 Alte trei persoane de sex masculin au încercat să intre ilegal în țară, prin același punct de trecere, dar rutier, prezentând la control pașapoarte olandeze care aparțineau altor persoane. În  ambele  cazuri,  poliţiştii  de  frontieră  au  procedat  la  întreruperea călătoriei persoanelor  în cauză, acestea fiind preluate de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun, potrivit S.T.P.F. Dolj 

 

Foto: rador.ro

Politica