sâmbătă, mai 25, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

“Ne dorim ca declicul să fie favorabil”

Directorul tehnic al CSU, Sorin Cîrţu, a susţinut joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că echipa se poate impune în faţa oricărui adversar, chiar dacă rezultatele din acest început de campionat nu au fost cele dorite.

„Vrem să punem capăt seriei negre pe care o traversăm. Şi sperăm ca la finalul acestui joc, de la Târgu Mureş, să iasă aşa cum ne propunem. Am dominat adversarii în toate partidele de până acum, dar rezultatele ne-au fost nefavorabile. Îmi doresc ca acest lucru să ne facă să strângem rândurile, să arătăm mai multă ambiţie. Lipsa punctelor a generat o stare de presiune în vestiar, pentru că avem obiective pe care vreme să le atingem. Dar o astfel de situaţie poate crea o mai mare concentrare, o mai mare responsabilizare, pentru că în aceste momente grele se văd caracterele puternice. În campionatul trecut, la Târgu Mureş a început un declin al nostru, acum ne dorim să fie declicul favorabil. Brandan nu va fi o surpriză pentru noi, îi ştim calităţile, aşa cum şi el cunoaşte Universitatea“, a punctat Sorin Cîrţu.

Acesta nu se teme de demitere, însă consideră că jucătorii pot să iasă din perioada proastă pe care au avut-o în ultimele meciuri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Rezultatele de până acum reprezintă, în opinia mea, o mare nedreptate. În cazul unei înfrângeri la Târgu Mureş am rămâne cu un punct. Ne-aţi demis atunci când aveam 19 meciuri fără înfrângere, darmite acum când echipa are un punct după trei jocuri. Dar aceasta nu e treaba mea, ci a conducerii. Noi munca ne-o facem la fel. Ceea ce ni se întâmplă nu este cauza aplicării unor principii greşite“, a completat Cîrţu, care nu exclude varianta ca jucători de la a doua echipă să facă pasul la prima formaţie: „Bawab trece printr-o pasă mai dificilă, dar vom munci să-l readucem la forma pe care a avut-o sezonul trecut, când ne-a ajutat mult. Madson va fi sigur în lot, nu pot spune acum dacă va fi şi titular. Jucătorii tineri de la echipa a doua sunt în atenţia noastră, unii chiar se antrenează cu noi, mă refer aici la Manea, Jurj, ori Dinu. Cunosc angajamentul şi starea de spirit de la prima echipă şi pot face oricând pasul“, a mai spus directorul tehnic al alb-albaştrilor.

Bancu vrea să marcheze pentru prima echipă

Dubla reuşită miercuri pentru echipa a doua a clubului i-a redeschis pofta de gol lui Nicuşor Bancu, care vrea să înscrie şi duminică, împotriva formaţiei din Târgu Mureş.

„Ne-am pregătit toată săptămâna cu speranţa unui rezultat bun la Târgu Mureş. Bineînţeles că vizăm victoria. Vrem să spargem gheaţa cu ASA. Ştim că este o echipă bună, cu jucători valoroşi, dar şi noi avem un colectiv bun şi putem depăşi ASA. Nu am un mesaj special pentru Brandan, este un jucător bun, dar vom face totul pentru a-l depăşi şi a marca. În ceea ce mă priveşte nu mai am nicio teamă să pun piciorul la minge. Sunt sută la sută apt de efort. Mă bucură faptul că am marcat de două ori în meciul de ieri (n.r. – miercuri) cu Filiaşiul şi am contribuit la calificarea echipei a doua în fazele superioare ale Cupei. Mă ajută aceste meciuri pentru moral, dar şi să ajung mai repede la forma sportivă şi vreau să marchez cât mai repede şi pentru prima echipă“, a afirmat jucătorul CSU.

Partida dintre liderul Ligii I, ASA Târgu Mureş, şi CSU Craiova (locul 11), se va desfăşura, duminică, de la ora 21.00, pe stadionul “Trans-Sil” şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 1, Dolce Sport 1 şi Look TV.

spot_img
spot_img
spot_img

Politica