luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova îl vinde pe Alex Mitriță. Barajul cu U Cluj, ultimul meci în Bănie

Barajul dintre CSU Craiova și U Cluj poate fi ultimul meci al lui Alex Mitriță pentru formația din Bănie. Anunțul a fost făcut chiar de Mihai Rotaru, la scurt timp după ce a aflat că vedeta echipei sale nu va fi în lotul lui Edi Iordănescu pentru Campionatul European. Oltenii nu își permit să îl mai păstreze pe mijlocaș, ținând cont de ofertele tentante pe care acesta le are din Arabia Saudită.

Mihai Rotaru explică faptul că Mitriță s-ar putea întoarce să își încheie cariera la CSU Craiova, peste trei ani. Patronul alb-albaștrilor mai are o speranță: acesta se gândește că suporterii îl pot convinge pe fotbalist să nu plece.

Există o probabilitate să plece. Acest meci de duminică ar putea să fie ultimul pentru el, cel puțin în această perioadă. Poate peste 2-3 ani se întoarce. Cred că publicul l-ar putea face să se răzgândească. El a renunțat la bani și a revenit în Bănie pentru suporteri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Are acest sentiment de apartenență. În Craiova sunt copii care dorm cu poza lui Mitriță sub pernă. Mitriță e exponentul Universității Craiova. Statistic, e jucătorul cel mai performant din SuperLigă”, a spus Mihai Rotaru, la emisiunea Fotbal Club.

Politica