luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

La vânătoare de puncte

Cu patru puncte acumulate în trei etape, Pandurii trebuie să se impună în jocul cu moldovenii. În acest sens, Edi Iordănescu a făcut calculul de câte puncte are nevoie ca echipa să se califice în play-off. 

“Este un joc important, pentru că avem nevoie de aceste trei puncte pentru îndeplinirea obiectivului. Am făcut anumite calcule, pentru că nu am mai avut un asemenea sistem competiţional până acum. Cred că undeva la 38-40 de puncte ne-ar asigura prezenţa în play-off. Până la finalul acestui tur de campionat ne-am propus obţinerea a 18-19 puncte. Suntem la vânătoare de puncte, orice punct este important”, a afirmat tehnicianul Edward Iordănescu, în cadrul unei conferinţe de presă. 

“Va fi un joc foarte dificil”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Apoi, Edi Iordănescu a făcut şi o analiză a adversarilor din această etapă. 

“Întâlnim o echipă care stă foarte bine în teren şi nu a pierdut niciun joc până acum, are omogenitate, şi-a păstrat nucleul din sezonul trecut şi de aceea are rezultate pozitive. Sunt jucători foarte motivaţi, au primit un singur gol, din penalty, şi acela discutabil, în prima etapă. Este o echipă care îşi propunere o organizare defensivă foarte bună şi încearcă să fie pragmatică. Suntem conştienţi că nu va fi un joc uşor, ci foarte dificil”, a mai spus antrenorul gorjenilor. 

În schimb, atacantul Mihai Roman a fost concis: „Sperăm să câştigăm meciul cu Iaşiul şi să aducem publicul mai aproape de noi!”

Partida dintre Pandurii Târgu Jiu şi CSMS Iaşi se va desfăşura, sâmbătă, de la ora 18.30, pe stadionul “Municipal” din Drobeta Turnu Severin şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 1, Dolce Sport 1 şi Look Plus.

Politica