luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Mihai Rotaru, avertisment pentru Edi Iordănescu: „A ostilizat toată zona de sud a României”

Mihai Rotaru nu a fost deloc liniștit după ce a văzut lotul convocat de Edi Iordănescu, pentru amicalele din luna iunie. Jucătorii chemați la echipa națională pentru cele două jocuri vor fi, în proporție de 99% și prezenți la Campionatul European din Germania. Astfel, patronul de la CSU Craiova a rămas șocat din cauza faptului că Alex Mitriță a fost lăsat acasă.

Mijlocașul alb-albaștrilor a marcat 16 goluri și a dat 14 pase decisive în acest sezon. Mitriță e polivalent și poate face diferența împotriva oricărei echipe, indiferent de valoarea ei. Totuși, Edi Iordănescu a preferat să cheme la lot majoritatea fotbaliștilor care au contribuit la calificarea României la EURO, chiar dacă unii dintre aceștia sunt doar rezerve la echipele lor de club.

Părerea mea, este o nedreptate. Ce pot să reproşez selecţionerului este că nu a putut să gestioneze o situaţie în favoarea echipei naţionale. Alex Mitriţă ar fi putut ajuta naţionala României, Putea face mult mai mult. A ostilizat toată zona de sud a României. Mitriţă este iubit în toată Oltenia, este considerat un simbol al Olteniei fotbalistice. Lui Edi i-a fost frică de Mitriţă. Este o încăpăţânare a lui Edi Iordănescu şi o situaţie pe care nu ştia să o gestioneze.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica