luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Lucrările pe tronsonul 1 al DEx12 Craiova – Pitești, aproape pe jumătate gata

Lucrările pe tronsonul 1 al DEx12 Craiova – Pitești sunt în plină desfășurare. În cel mai scurt timp va începe livrarea și montarea parapetelui de protecție, ținând cont de faptul că stadiul fizic al obiectivului este la aproximativ 40%.

39,72% stadiu fizic, acesta este procentul actualizat al lucrărilor de pe tronsonul 1 a DEx12, Craiova-Pitești. Antreprenorul a pus în operă peste 69.000 de tone de asfalt din totalul de 150.000 de tone. Sunt montate peste 350 de grinzi la structuri din totalul de 461, structurile fiind în diferite stadii de execuție. Începând de săptămâna viitoare va începe livrarea și montarea parapetelui de protecție”, anunță DRDP Craiova.

La finalul lunii martie, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, Călin Cosmin, spunea că tronsonul ar putea fi gata chiar înainte de termen.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Asocierea turco-română care execută lucrările pe acest tronson de drum expres, montează deja primele grinzi, operațiune începută cu două săptămâni mai devreme decât termenul prevăzut în graficul de execuție. În paralel se continuă lucrările de așternere asfalt și balast stabilizat, se lucrează la toate structurile de pe traseu și la terasamente. Mobilizarea este foarte bună motiv pentru care avem încredere că lucrările vor fi finalizate cu mult înainte de termenul prevăzut în contract”, a declarat Directorul Regional al DRDP Craiova.

Politica