duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

A prins glas ,,Mutu”!

Uite cine vorbeşte! Parlamentarul cel mediocru şi arogant ajuns deputat de Mehedinţi cu ajutorul finului Victor Ponta dar şi al fostului baron PSD Adrian Duicu s-a făcut  remarcat prin faptul că e urmărit penal de DNA  în dosarul ,,Realitatea” dar şi prin votarea cu două mâini a pensiilor speciale pentru parlamentari. Atunci deputatul venetic Marius Manolache argumenta votarea propriei pensii speciale printr-o logică nesimţită şi discriminatorie.

"Un  om de rând,  fie el simplu  muncitor, inginer sau doctor nu se compară cu un parlamentar care este un înalt demnitar al statului român ce are responsabilităţi foarte mari” declara deputatul Marius Manolache pentru ziariştii de la  Gândul.

Deputatul de Mehedinţi, avocatul bucureştean Marius Manolache, cunoscut drept un apropiat al premierului Victor Ponta, fiind şi finul acestuia, sare la gâtul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea. De ciudă că n-a respectat indicaţiile nașului său Ponta şi a votat cu Dragnea şi nu cu Rovana Plumb, Manolache a postat pe un site de socializare un comentariu ranchiunos cu privire la unele declaraţii ale lui Zgonea: „Avem colegi în PSD a căror integritate morală este mult mai pregnantă comparativ cu a dumneavoastră , şi cel puţin aceştia nu-şi atacă liderii, care aşa cum sunt ei „condamnaţi sau inculpaţi” v-au nominalizat şi v-au sprijinit pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor la care sper să renunţaţi la începutul sesiunii parlamentare”este comentariu veninos al lui Manolache  prezentat de  jurnaliştii de la psnews. ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Adevărata faţă a deputatul paraşutat la Mehedinţi, Marius Manolache

Bucureşteanul Marius Manolache, finul premierului Victor Ponta, a ajuns deputat în Parlamentul României pe pile. Înainte de alegerile parlamentare Marius Manolache, fost ofiţer criminalist de poliţie şi ulterior avocat, a fost paraşutat de naşul său Ponta să candideze la Mehedinţi pentru un fotoliu de deputat, cu acceptul şi sub aripa ocrotitoare a baronului Adrian Duicu. Duicu s-a zbătut şi a reuşit să-l facă parlamentar de Mehedinţi pe veneticul Marius Manolache aşa cum a făcut şi în cazul altor venetici din USL: Şerban Nicolae şi Tudor Chiuariu. După ce s-au văzut cu sacii în căruţă parlamentarii venetici ai Mehedinţiului n-au mai dat deloc prin Mehedinţi. Nici măcar să-şi ţină vreo oră de audienţă. În plus, acolo la Bucureşti, toţi s-au făcut remarcaţi prin fapte care nu ajută nici cetăţeanul şi nici la progresul ţării. Din contră. Tudor Chiuariu a devenit parlamentar condamnat definitiv la închisoare cu suspendare, Şerban Nicolae s-a făcut de râs prin faptul că insista că proiectul legii amnistiei şi graţierii e bun şi ar fi trebuit să fie votat de parlamentari. Şerban Nicolae îşi  dorea obsesiv ca ziariştii şi alte persoane care divulgă informaţii dintr-un dosar penal nefinalizat să fie pedepsiţi cu închisoare.

O altă ,,bravură” a acestei minţi luminate care s-a zbătut în zadar să-l scape de pârnaie pe celebrul corupt Cătălin Voicu în calitate de avocat a fost un proiect de lege care prevede ca  parlamentarii şi alţi aleşi corupţi anchetaţi de DNA să nu mai fie arestaţi şi plimbaţi în cătuşe până la condamnarea definitivă. De arestare şi cătuşe să aibă parte doar criminalii şi violatorii. Hoţii din politică nu… Celălalt pesedist parlamentar cu care s-a pricopsit Mehedinţiul, Marius Manolache, un  deputat mediocru şi arogant,  a dat şi el cu nuca-n perete în puţinele ieşiri publice pe care le-a avut. Cea mai relevantă aroganţă a finului lui Ponta a fost atunci când a votat pensiile speciale pentru parlamentari. Atunci arogantul Manolache a spus că un  om de rând fie el muncitor, inginer sau doctor nu se compară cu un parlamentar care este ,,un înalt demnitar al statului român şi are responsabilităţi foarte mari”. Trebuie spus că deputatul Manolache este urmărit penal de DNA în dosarul ,,Realitatea”, caz despre care nu s-a mai auzit nimic. Deocamdată. 

spot_img
spot_img

Politica