duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mehedinţi: I-a dat în cap, pentru bani

Un tânăr din Mehedinţi a fost la un pas de moarte, după ce un prieten l-a lovit cu o ţeavă metalică în cap. Agresorul şi-a motivat fapta susţinând că victima nu mai dorea să-i restituie o sumă de bani împrumutată de foarte mult timp. Dispeceratul Jandarmeriei Mehedinţi a fost sesizat zilele trecute despre faptul că, în zona unui centru comercial, de pe Splaiul Mihai Viteazul din Drobeta- Turnu Severin, doi bărbaţi au produs un scandal urmat de acte de violenţă. 

Având în   vedere cele sesizate,   un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la locul indicat, unde a identificat un bărbat   ce prezenta urme   severe de violenţă la nivelul capului şi a braţelor, ulterior acesta a fost transportat   la Spitalul Judeţean în vederea acordării de îngrijiri medicale. 
Din primele verificări   a reieşit faptul că, victima C.Marinel, de 25 ani, cu domiciliul în satul Magheru, com. Brezniţa de Ocol, a fost lovită cu o ţeavă metalică, de mai multe ori, de un consătean care a fugit de la faţa locului. Jandarmii au trecut la urmărirea agresorului, reuşind să-l găsească în scurt timp în apropierea locuinţei sale. Persoana în cauză, R.Ion, în vârstă de 30 ani, a menţionat că a recurs la fapte de violenţă pentru că victima îi datora o sumă mare de bani. Jandarmii au întocmit şi înaintat organelor competente actele de sesizare privind "tentativă la infracţiunea de omor, faptă prevăzută de art.32 din Codul Penal şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, faptă prevăzută de art.371 din Codul Penal". Persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliţiei pentru continuarea cercetărilor. 

spot_img
spot_img

Politica