duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Fără victorie în deplasare, de 21 de ani

Noua echipă a Craiovei va avea o misiune dificilă în această seară de la ora 21.00 pe stadionul din Ștefan cel Mare. Cei care se doresc a fi continuatorii marii formații a Craiovei trebuie să spele rușinea unor rezultate înregistrate în dreptul cărorara nu apare nici o victorie din toamna anului 1994, când Victor Pițurcă antrena FC Universitatea. Acum, CSU Craiova, sub comanda lui Cîrțu și Săndoi speră să dea lovitura.

Câinii lui Rednic nu mai sperie pe nimeni, sunt o formație de pluton, cu foarte mulți jucători tineri și fără experiență. Chiar dacă echipei din Bănie îi lipsesc, sau încă sunt incertitudini, patru titulari față de jocul de debut, experiența competițională ori omogenitatea lotului îi dă speranțe pentru un rezultat pozitiv. Un egal ar fi bun, dar o victorie ar arăta clasa actualei formații a Craiovei. Popov, Acka, Tîrnăcop și Băluță sunt dați ca absenți, nu poți ști dacă nu este doar o stratagemă a conducerii, chiar dacă primii trei au acuzat accidentări destul de grave, dar și așa, Craiova ar trebui să fie peste Dinamo în acest moment.

Schimbările efectuate de gazdele din această seară, la nivelul lotului, sub comanda lui Rednic și Dinu Vamă, ar trebui să fie atuul oltenilor. Un Izvoranu, un Kay ar putea fi titular ca fundași, iar Dumitraș, Ferfelea, Briceag, ar putea apărea la mijloc, ori Bawab sau Nuno Rocha să fi retrași în linia median și aruncat în luptă Curelea. Deci, orice ar fi Sorin Cîrțu nu se poate plânge de lipsă de efectiv, nu lipsește Messi ori Cristiano Ronaldo și nu ai cu cine îi înlocui!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dacă ținem cont de faptul că în sezonul trecut, primul pentru CSU contra lui Dinamo în liga întâi, cele două rezultate de egalitate înregistrate, dar și faptul că oltenii au încheiat sezonul cu două trepte mai sus în clasament, cinci respective șapte, constituie un argument care dă favorită echipa craioveană. Asta chiar dacă joacă în deplsare, unde nu a mai învins de două decenii, dar actuala echipă a Craiovei a obținut de-a lungul campionatului trecut rezultate mai bune afară decât acasă. 

PROGRAM ETAPA A II-A  
Vineri, 17.07
Concordia Chiajna – CSMS Iaşi       ora 18.30
Dinamo Bucureşti – CSU Craiova       ora 21.00
Sâmbătă, 18.07
Petrolul Ploieşti – Voluntari       ora 18.30
Pandurii Târgu Jiu – Steaua Bucureşti        ora 21.00
Duminică, 19.07
CFR Cluj – ACS Poli Timişoara       ora 18.30
Astra Giurgiu – ASA Târgu Mureş       ora 21.00
Luni, 20.07
FC Botoşani – FC Viitorul       ora 21.00

 

spot_img
spot_img

Politica