sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copil deschide seria meciurilor cu Slovacia

Marius Copil, locul 180 ATP, îl va întâlni pe Norbert Gombos, locul 126 mondial, în primul meci al întâlnirii România – Slovacia, contând pentru calificarea în play-off-ul Grupei Mondiale a Cupei Davis, conform Mediafax.

Meciul dintre Marius Copil şi Norbert Gombos este programat pentru vineri, la ora 13.00. Al doilea duel al zilei de vineri va fi între Adrian Ungur, locul 199 ATP, şi Martin Klizan, locul 38 ATP. Sâmbătă, de la ora 15.00, la Mamaia, va avea loc meciul de dublu Florin Mergea/Horia Tecău – Andrej Martin/Igor Zelenay. Echipele pentru acest meci de dublu pot fi însă schimbate cu o oră înainte de începerea jocului.

În ultima zi a întâlnirii, duminică, Marius Copil îl va întâlni pe Martin Klizan, de la ora 11.30, iar Adrian Ungur va juca împotriva lui Norbert Gombos.
Întâlnirea dintre România şi Slovacia va avea loc la Club Idu din staţiunea Mamaia. Echipa care va câştiga întâlnirea se va califica în play-off-ul pentru Grupa Mondială, iar cea care va pierde va juca în turul I din Grupa I, Zona Euro/Africană.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tensimanul Victor Hănescu a declarat că este alături de foștii săi coechipieri din echipa de Cupa Davis a României.
"Sunt alături de băieți în meciul cu Slovacia. Le țin pumnii, le doresc succes și sunt sigur că vor face o figură frumoasă", a precizat Hănescu, într-un comunicat dat publicității joi.

Fostul component al echipei de Cupa Davis a României se află în prezent în concediu cu familia, în străinătate. Victor Hănescu și-a anunțat retragerea de la echipa națională în iulie 2014, după ce a evoluat mai bine de 13 ani în Cupa Davis.

 

Politica