sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Albu îi face Iuliei pantofi gratis

Iulia și Mihai Albu au divorțat, dar locuiesc ușă-n-ușă. Fetiţa lor, Micaela, vrea când la mama, când la tata, iar ei au început să se înţeleagă din nou foarte bine, dezvăluie ziarul „ring”.

Iulia se bucură de tratament special din partea designerului: pantofi gratis, de câte ori are nevoie.

"Fostei mele soţii îi mai fac încălţăminte când are nevoie şi apelează la serviciile mele. Sigur că nu-i iau bani. O mai ajut când are nevoie, e mama copilului meu. Nu ştiu dacă ne vom împăca, relaţiile noastre sunt relativ bune şi ne înţelegem. Locuim unul lângă celălalt şi asta e foarte bine pentru copil… are două case (râde). Fiicei mele i-am făcut o pereche de botoşei doar la botez. Aştept să mai crească, să-i lucrez încălţăminte cu toc. Micaela are doar cinci ani şi jumătate şi nu poate purta decât încălţăminte pentru copii, iar eu lucrez doar încălţăminte pentru femei", a declarat Mihai Albu pentru "ring".

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cel mai important om de pe planetă pentru designer e Micaela, care se bucură de toată atenţia lui Mihai, mai arată sursa citată.

"Stau cu Micaela în fiecare seară, când vine şi pe la mine pentru câteva ore, şi sâmbăta, şi duminica. Uneori, duminicile mergem în parc. Iulia nu se opune în niciun caz vizitelor, dacă copilul vrea să vină la mine, vine. Dacă ajung mai devreme seara, ieşim o jumătate de oră în parc. Uneori, mergem şi împreună cu Iulia, dar de obicei mă ocup eu de copil ca Iulia să-şi mai vadă de treburile ei şi atunci ne completăm… o dată iese ea, o dată eu", a mai spus Mihai Albu, pentru ziarul „ring”.

Când vine vorba despre viitor, scrie „ring”, Mihai rămâne la aceleaşi iubiri: "N-am niciun plan, am mult de lucru şi sper să fie la fel în continuare. Profesional, lucrurile vin oarecum de la sine, dacă sunt serios. Pe plan personal… nu prea mai am timp. Mă ocup de fetiţa mea cât pot de mult. Mama mea vrea binele copilului, adică să stea lângă ambii părinţi, mai mult nu se bagă. Sunt matur, am 53 de ani, nu mă poate influenţa în niciun caz mama. Eu am avut ambii părinţi până la 16 ani, când tata a murit. Eram elev, iar vara lucram pe litoral, la un teren de tenis. După ce am terminat liceul, m-am pregătit pentru Institutul de Arhitectură şi am lucrat mărţişoare, felicitări, corpuri de iluminat, încălţăminte, marochinărie pentru Fondul Plastic".

 

De 25 de ani lucreză pantofi unicat, așa că a pierdut numărul perechilor de încălțăminte care a ieșit din atelierul său, a mai dezvăluit designerul:

"Nu ştiu câte modele de pantofi de damă am creat până acum… De 25 de ani lucrez unicate, nu serie, şi atunci s-au strâns, probabil, mii. Cel mai dificil de realizat au fost cele pentru recordurile mondiale. Mi-am deschis firma în 1990, a fost a cincea firmă privată din România. Prima a fost a lui Dinu Patriciu, profesorul meu de arhitectură. Firma e profitabilă, chiar dacă au fost şi perioade mai proaste. Trăiesc din această firmă cu 18 angajaţi şi fac doar comenzi. Designul e un hobby în jurul căruia am creat o afacere frumoasă, dar în care nu vehiculez mulţi bani".

 

sursa foto: ziarulring.ro

Politica