vineri, mai 10, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Procurorul Vlădoianu, suspendat de CSM

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) l-a suspendat din funcție pe procurorul Marius Vlădoianu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj. Procurorul a fost arestat preventiv pe 5 iunie, pe o perioadă de 30 de zile pentru trafic de influență și șantaj. În același dosar este cercetat și un procuror de la DIICOT București.

„În şedinţa din data de 17 iunie 2015, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât suspendarea din funcţie a domnului Vlădoianu Marius Radu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, ca urmare a dispunerii faţă de acesta a măsurii arestării preventive.

Hotărârea Secţiei a fost luată în temeiul dispoziţiilor art. 40 lit. j) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările şi completările ulterioare şi art. 62 alin. (1) lit. a1) şi alin. (2) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată cu modificările şi completările ulterioare,” a anunțat CSM într-un comunicat de presă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica