vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„I like the museum”, voluntariat la Muzeul Olteniei Craiova

Muzeul Olteniei Craiova, Secţia de Ştiinţele Naturii, organizează, cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Dolj, pentru al doilea an consecutiv, proiectul de voluntariat „I like the museum”, dedicat adolescenţilor şi adulţilor din Craiova, care doresc să se implice în activităţile cultural-educative derulate de instituţia muzeală craioveană.

Perioada de voluntariat propusă de Muzeul Olteniei Craiova, va fi iulie-septembrie 2015, programul va aduce voluntarilor beneficii diverse, precum participarea la programele Secţiei de Ştiinţele Naturii, gratuităţi la evenimentele culturale, pentru ei şi pentru cei dragi, conectivitate cu publicul muzeal, participarea directă la promovarea de evenimente şi activităţi specifice organizate de specialiştii instituţiei, contribuind cu idei şi soluţii proprii.

Adolescenţii/adulţii vor fi aleşi în urma unui proces de recrutare pe baza CV-urilor depuse la sediul Secţiei de Ştiinţele Naturii, str. Popa Şapcă nr. 8 (lângă Cofetăria “Amandina”) şi la adresele de e-mail [email protected] şi [email protected]. Pentru detalii suplimentare, tinerii îi pot contacta pe reprezentanţii Muzeului Olteniei Craiova la numerele de telefon 0766.326.909 şi 0251/411906.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica