joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei oferte pentru stadionul Târgu Jiu

Municipalitatea târgujiană a publicat pe Facebook o declarație a primarului Florin Cârciumaru, în care acesta arată că au fost depuse trei oferte pentru demolarea stadionului din oraș. 

”Vineri, a avut loc licitația pentru demolarea stadionului și știu că au depus oferte trei societăți. Urmează să se treacă prin perioada de evaluare și să vedem cine va fi câștigător. Ne dorim să nu mai aibă loc contestații, pentru că suntem în urmă cu lucrările de demolare și trebuie să le urgentăm. Așa cum s-a stabilit, o să fie gata în două luni și proiectul de execuție și orice întârziere contează. Din informațiile pe care le am, știu că sunt două firme din Târgu Jiu și una din Cluj. Demolarea stadionului presupune demontarea tuturor componentelor, depozitarea lor și valorificarea mai departe”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu.

Complexul Sportiv din Târgu Jiu va compus din stadion cu o capacitate de aproximativ 12.000 de locuri, o sală de sport modernă și va dispune de 400 de locuri de parcare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica