duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Spațiul verde nu e teren de fotbal!

Reprezentanții Primăriei Târgu Jiu atenționează locuitorii orașului că pot fi amendați dacă sunt prinși călcând pe iarba din spațiile verzi ale municipalității. Avertismentul a fost lansat pe rețeaua de socializare Facebook. 

“Având în vedere venirea sezonului cald și numărul tot mai mare al persoanelor care își petrec timpul liber în zona centrală a municipiului Târgu Jiu și în alte zone verzi ale orașului, polițiștii din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu fac următoarele recomandări: Pentru a fi evitată aplicarea de sancțiuni conform HCL Nr. 19/2002, art. 2, lit. g) privind spațiile verzi, polițiștii locali le recomandă târgujienilor să nu deterioreze zonele verzi din oraș, prin practicarea diferitelor activități sportive sau recreative pe spațiul verde din centrul pietonal al municipiului Târgu Jiu. Aceleași recomandări sunt adresate și celor care vizitează parcul Coloanei fără sfârșit, parcul ”Constantin Brâncuși” sau alte parcuri din oraș. În caz contrat, vor fi aplicate amenzi cuprinse între 200-500 lei”, se arată în postarea primăriei de pe Facebook.

Cu amenzi sunt amenințați și stăpânii de câini:
“De asemenea, târgujienii care dețin animale de companie trebuie să ia toate măsurile pentru ca animalele să nu facă mizerie pe spațiul verde. Sancțiunile pentru cei care încalcă prevederile HCL Nr. 19/2002 sunt cuprinse între 25-50 lei”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica