sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Paza și protecția de la Finala „Cupei României” – faza judeţeană, asigurată de jandarmii doljeni

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, în cooperare cu efective din cadrul I.P.J. Dolj, I.S.U. Dolj şi ai societăţii specializate de pază şi protecţie, vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele CSU Craiova II – CS Dunărea Bistreţ, din cadrul Finalei „Cupei României” – faza judeţeană, care se va desfăşura sâmbătă, 13 iunie a.c., pe stadionul din localitatea Cârcea, începând cu ora 19.30, meciul fiind catalogat cu grad de risc mediu.

 Jandarmii, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, vor asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată şi imediată a stadionului, pe traseele de afluire şi defluire ale spectatorilor şi protecţia delegaţiilor echipelor şi oficialilor, cu misiunea de a preveni săvârşirea de fapte antisociale.

Spectatorii trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, iar la solicitarea acestora au obligaţia să prezinte documentele de acces şi actele de identitate, fiindu-le interzis să pătrundă în stare vădită de ebrietate, să introducă în stadion băuturi alcoolice, bannere, afişe, steaguri care conţin texte cu conţinut obscen, materiale pirotehnice sau alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica