duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Referendum la Craiova. Nu sunt tabele la Biblioteca „Aman”

Reprezentanții Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman” au transmis, printr-un comunicat de presă, că nu dețin tabelele prin care se strâng semnături pentru organizarea unui referendum privind depozitul de deșeuri de la Kozlodui.

Referitor la articolele apărute în ultimele zile în media, Biroul de Presă al Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman” este împuternicit să precizeze următoarele: “Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” nu deține, nu distribuie și nu colectează niciun fel de tabel”.”- se arată în comunicatul de presă.

Luminiţa Simoiu-lector, dr. ing. Facultatea de Matematică şi Ştiinţe ale Naturii din cadrul Universităţii din Craiova anunțase că formularele sunt în permanență la Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Este în zona centrală şi este uşor de ajuns. Dacă cineva doreşte, astăzi, să meargă să semneze pentru referendum, se poate. Sunt în permanenţă două persoane acolo care pot facilita acest lucru. În permanenţă sunt formularele acolo şi pot fi colectate tabelele. Indicat ar fi ca acei care vor să semneze să ia câte un tabel pe care să îl aducă ulterior completat. Pe tabel pot fi înscrişi 11 oameni, iar dacă cineva doreşte să facă asta, poate. Din rude, familie şi prietenii se pot strânge 11 semnături”, a declarat Luminiţa Simoiu.

Politica