vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sărbătoarea Băniei, la final

Festivitățile de anul acesta de la cea de-a XIX-a ediție a Zilelor Craiovei s-au încheiat cu spectacolul susținut de artiști craioveni precum Theea Sarah & Freaks și Trupa Alive, dar și Ștefan Stan, Bere Gratis și Loredana Groza.Voia bună a miilor de craioveni adunați în Piața Mihai Viteazul nu a lipsit nici duminică seara. Ca în fiecare seară, fanii artiștilor au trecut dincolo de gardurile de protecție și au ajuns în culisele spectacolelor pentru a se fotografia cu vedetele preferate.

De asemenea nici cântăreții nu s-au lăsat mai prejos și au imortalizat momentele de pe scenă cu un selfie.

Artiștii prezenți pe scenă de Zilele Craiovei, s-au arătat încântați de reacția publicului la show-ul realizat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”A fost foarte frumos în Craiova, cine nu mă crede o să vadă la televizor. A fost un public extraordinar, s-a demonstrat că aici în Craiova, Bere Gratis are încă succes.  Ne bucurăm că am fost în Craiova, nu mai fusesem de ani buni pe aici, oamenii ne-au primit așa de bine, probabil le-a fost atât de dor de noi, cât ne-a fost și nouă de ei. În ceea ce privește planurile noastre de viitor, am început cu single-ul Tot așa e și a mea, am lansat videoclipul și piesa acum o lună, iar în toamnă-iarnă vrem să lansăm un hit nou, în rest ne pregătim pentru o vară îndelungată cu concerte” , a declarat Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis.

”Craiova, orașul trist”

Ștefan Stan a transmis fanilor un mesaj prin intermediul unei strofe. Prezent pentru a doua oară la Craiova, artistul a declarat că locuitorii Băniei știu să se distreze. Pe de altă parte crede că orașul este trist, dar asta din cauza lucrărilor de modernizare.

„Sunt pentru a doua oară la Craiova şi m-am simţit excepţional. Craiovenii ăştia sunt într-un mare fel, îi iubesc. Când vii la oltean se cunoaşte, olteanul joacă, aplaudă şi cântă cu tine şi dansează, îţi transmite o energie pozitivă.  O să le transmit craiovenilor o strofă din melodia mea, Zbor prin nori : Merg pe stradă şi admir, culori ce mă surprind şi încerc să înţeleg de ce lumea nu-i a mea. Aş vrea să pot să locuiesc în Craiova, să am o putere să pot schimba  ceva şi să schimb oraşul ăsta, eu cred că este un pic cam trist oraşul, probabil asta se doreşte acum, dar în curând se reface şi se face mai frumos de atât. Printre proiectele de viitor există o nouă piesă cu Marius Moga ce va fi gata într-o săptămână sau două”, a precizat Ştefan Stan.

Nadir, artistul care s-a remarcat în urma concursului X Factor,  a spus că se bucură de succesul pe care îl are în urma colaborării cu Loredana Groza. În ceea ce privește surprizele muzicale acestea vor apărea în toamnă.

„Mă bucur mult că am colaborat cu Loredana, ne înţelegem foarte bine pe plan muzical, a fost o chimie frumoasă între noi. Cu siguranţă această colaborare m-a ajutat în carieră, noi am ajuns să colaborăm din întâmplare, am chemat-o pe la studio să vadă o piesă, piesa Te iubesc s-a născut pe loc. Vara aceasta voi merge în continuare cu piesa "Vita Bella" care merge foarte bine în ţară şi în străinătate, iar în toamnă voi lansa o nouă piesă”, a spus Nadir.

Loredana, concert Maria Tănase Simfonic”

Loredana Groza a încheiat seria de concerte dedicate Zilelor Craiovei. Spectacolul acesteia, care a durat mai bine de o oră, a extaziat publicul craiovean care a aplaudat-o și aclamat-o neîncetat. Artista revine în Craiova pe 25 septembrie pentru a susține concertul Maria Tănase Simfonic, organizat de Filarmonica Оltenia.

Nu am cuvinte despre această seară, mă simt extraordinar. Aș vrea să port această bucurie cu mine în fiecare zi de acum înainte și atunci când sunt mai amărâtă să îmi aduc aminte de clipele acestea  și atunci să îmi revin. Îi iubesc pe craioveni și întotdeauna m-au surprins cu dragostea lor și cu pasiunea pentru muzică. Sunt foarte muzicali și întotdeauna au răspuns la orice nebunie de a mea cu cea mai mare nebunie din partea lor. În curând o să începem Vocea României, apoi un nou single și apoi concertul din 25 septembrie. Nu pot să vă spun multe despre concert deoarece nu vreau să stric surpriza, dar cu siguranță va fi ceva deosebit, a declarat Loredana Groza.

La final, timp de câteva minute, craiovenii au putut admira ca în fiecare an, focul de artificii de la miezul nopții.

 

 

 

Politica