sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Distracție da, dar curățenie ba

Publicul prezent în centrul orașului, duminică seara, de Zilele Craiovei, a lăsat în urma lui o mizerie de nedescris

Mii de craioveni au petrecut duminică seară în Piața Mihai Viteazul în ultima zi dedicată aniversării orașului. După 7 zile din 7 în care locuitorii urbei au avut parte de evenimente distincte, activități cultural-educative, recreative, spectacole de teatru, de operă și de filarmonică, pe 7 iunie s-a tras cortina cu concertul  susținut de Theea Sarah & Freaks, urmat de recitalul de cover-uri susținut de Trupa Alive din Craiova. Apoi au urcat pe scenă Ștefan Stan, Bere Gratis și Loredana Groza.

Publicul prezent la spectacol a cântat, a dansat cu fiecare artist prezent pe scena amplasată în inima Băniei, însă oltenii au și mâncat, și băut. După o distracție ce a durat mai bine de patru ore, oamenii au lăsat în urma lor, foarte multă mizerie pe trotuare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Piața Mihai Viteazul arată la finalul concertului, ca o groapă de gunoi. În orice parte se puteau observa multe ambalaje, pahare de plastic, sticle de suc, resturi de mâncare şi coji de seminţe, dar și chiștoace de țigări, erau aruncate la întâmplare.

Oltenii au mâncat și au băut, însă au uitat să facă un drum și până la coșurile de gunoi. Angajații de la Salubritate Craiova, au venit puțin după terminarea concertului pentru a face curățenie.

 

 

Politica