duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ilie Balaci: “Susțin fotbalul în Craiova”

Fosta glorie a Științei nu are nimic împotriva actualei echipe a Băniei, dar dorește să se implice și la FC Universitatea Craiova chiar dacă nu i-a fost solicitat decât acordul de a o reprezenta onorific.

Unul dintre simbolurile fotbalului craiovean, Ilie Balaci, va fi președinte onorific la posibila echipă a FCU preconizată ca reînfințată de asociația suporterilor.

“Reprezentanții Asociației suporterilor (n.r. – Știința Suntem noi) mi-au solicitat acordul de a fi președintele onorific al viitoarei echipe care doresc să o înscrie în campionat. Am fost de acord. Nu mi-au cerut nici să fiu antrenor, nici manager, nici bani. Dacă vor demara treaba, pe parcurs voi vedea cum îi voi ajuta. Să ia ei echipa de la Mititelu și vom vedea cu cei îi voi ajuta”, a spus Ilie Balaci.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cât despre actuala echipă a Craiovei, fostul mare fotbalist a spus: “Nu sunt împotriva niciunuia care investește în fotbal. Eu susțin fotbalul în Craiova. CS a fost echipa pentru care am jucat, a obținut performanțe și în organigrama clubului era prevăzut un loc pentru secția fotbal. De fapt, FC s-a desprins de acolo, așa cum este și la Steaua și la Dinamo ori Rapid, așa că este echipa Craiovei cu drepturi”.

În ce privește clasarea noii echipe a Craiovei pe poziția a cincea a ierarhiei, Ilie Balaci consideră că este o performanță.

“Pentru o echipă nou promovată este o performanță să termine pe cinci. E drept, putea chiar pe trei dacă nu pierdea puncte cu Gaz Metan, Brașov ori Iași. La anul poate obține și mai mult dar le mai trebuie ceva jucători. Nu spun eu câți, dar le mai trebuie. Oricum, eu sunt departe, la București, am grijă de nepoți, așa că nu e treaba mea ”, susține Ilie Balaci.

 

Politica